Hicran Bandırma`ya veda ediyor.

Hicran Bandırma`ya veda ediyor.

Yıllarca bölgenin mega star`ı olarak sahne alan sanatçı Mayıs`ta Bandırma`dan ayrılıyor.



........................

Sesi ve yorumu ile yıllarca Bandırmalıların kalbine taht kuran sanatçı Hicran Akyol yaz sezonunda Bandırma ya veda ediyor.

Son bir yıldır Oda restorant`ta sahne alan sanatçı Hicran Akyol eşi`nin işi dolayısı ile uzun süredir istanbul`da bulunması, kendisininde buraya girmesine neden oluyor.

Hicran Akyol son programlarına çıktığı Oda restorant`ta sevenleri ile vedalaşırken, Gelinen noktada yıllarca Bandırma`nın her platformunda sahne alması, Sosyal cemiyetlerle olan yakın ilgi ve ilişkisi nedeni ile Tüm Bandırma kapsayan genel bir veda sahnesi alarak kentten ayrılmak istiyor.

Sanatçı Hicran Akyol önümüzdeki Mayıs ayı son haftasında yapılacak Milli Eğitim festivalinde bu arzusunu yerine getirmek istediğini belirterek ``Bandırma`da çok güzel günlerim, Çok samimi dostlukların oldu, Ben Bandırma yı, Bandırmalılar beni yüreklerine bastılar, Öylesine elimi kolumu sallayarak ayrılmak şık olmaz, Cumhuriyet alanında genel bir sahne programı ile veda etmek arzusundayım, Sanırım Milli Eğitim festivalinde bana bu şansı verirler.`` dedi. 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu