HİCRİ ERCİLİ ÇOCUK EVİ´DEN ZİYARET

HİCRİ ERCİLİ ÇOCUK EVİ´DEN ZİYARET

Ziyarette bayramlarda çocuklara verilen hediyelerden dolayı teşekkür ettiler ve otobüs durağıyla ilgili taleplerini ilettiler.

Hicri Ercili Çocuk Evleri Müdürü Necati Yaşar, Müdür Yardımcısı Necmiye Öztürk, Psikolog Çağla Karaoğlan, Çocuk Gelişim Uzmanı Ayça Karaoğlu Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti. Ziyarette bayramlarda çocuklara verilen hediyelerden dolayı teşekkür ettiler ve otobüs durağıyla ilgili taleplerini ilettiler.

Çocuklarımız bizim en değerlilerimiz diyen Başkan Dursun Mirza; "Hicri Ercili Çocuk Evi´de önemli bir kurum. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlayan ve onlara sahip çıkan bir kurum. Çalışmalarında başarılar diliyorum ve kurumumuzu ve çocuklarımızı imkânlar ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz. Ancak kurumumuzun otobüs durağıyla ilgili talebini de Büyükşehir Belediyesine iletmesini istedik. Büyükşehir yasası ile Ulaşım, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Hal Müdürlükleri ve kazılar Büyükşehir Belediyesine bağlanmıştır. Büyükşehir yasasıyla birlikte yetki ve görev karmaşası devam etmektedir. İnşallah Bandırma hak ettiği il statüsüne bir an önce kavuşur ve tüm Bandırmalıların elli yılı aşan hayali gerçek olur" dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli