Hırsızlık Operasyonu

Hırsızlık Operasyonu

Çanakkale`nin Biga ilçesi ile 6 ilde düzenlenen operasyonda, çaldıkları kamyon ve iş makinelerini parçalayarak sattıkları iddia edilen 31 kişi gözaltına alındı. Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, Biga`da kamyon ve iş makinelerini çalındıktan sonra parçalarının satıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, 5 aylık teknik takip sonrası Biga ile Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Şanlıurfa ve Uşak`ta düzenlediği operasyonda 31 kişiyi gözaltına alındı. Operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Zanlıların, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde hırsızlık yapmak ve resmi evrakta sahtecilik" suçlarıyla mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

Araç Şebekesi Çökertildi

Başta Biga olmak üzere 6 ilde kolleftif çalışan kamyon ve iş makinası parçalama şebekesi eş zamanlı operasyonlarla çökertildi.

Biga ile 6 ilde düzenlenen operasyonda, çaldıkları kamyon ve iş makinelerini parçalayarak sattıkları iddia edilen 31 kişi gözaltına alındı.

Biga`da kamyon ve iş makinelerini çalındıktan sonra parçalarının satıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, 5 aylık teknik takip sonrası Biga ile Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Şanlıurfa ve Uşak`ta düzenlediği operasyonda 31 kişiyi gözaltına alındı.

Operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Zanlıların, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde hırsızlık yapmak ve resmi evrakta sahtecilik" suçlarıyla mahkemeye sevkedildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu