Hizbullah fırsat buldu

Hizbullah fırsat buldu

AKP döneminde aklanan Hizbullah,Diyarbakırda "Türkiye Cumhuriyetini yendik. Türk milletini yendik" diye Şeriat bayrağı açtı.




Hizbullah"Şeyh Said Pehlevi kazanmıştır, Bediüzzaman kazanmıştır,
İskilipli Atıf Hoca kazanmıştır, şapka giymediği için idam edilen binlerce Müslüman kazanmıştır, Kemalizm kaybetmiştir. Bunu resmi kurumlar
kabul etsinler. Bu sevda öyle bir akıyor ki önünde hiç kimse duramayacaktır.”


Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen mitingde, Türklüğü ve Türkiye Cumhuriyeti'ne bayrak açıldı. Diyarbakır'daki mitingde konuşan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, Allah ve Resulüne kanun koymaya uğraşanlar kaybedecek” dedi. Peygamber ile savaşanların kaybettiğini söyleyen Göktaş, Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren konuşmasında şunları söyledi:



Şeyh Said kazandı”

Rejimin sahiplerine sesleniyoruz, itiraf edin, kabul edin, ilan edin, kaybettiniz. Hz. Muhammed kazandı deyin. Kaybetmenin gereklerini yerine getirin. Bu coğrafyanın taşına toprağına yazdığınız zırvaları alın gidin. Bu minik yavrularımızın beynine yerleştirdiğiniz küfür sözlerini, saygı duruşlarını, puta tapışları alın götürün. Artık istenmiyorsunuz. Peygamber kazanmıştır, Peygamber sevdalıları kazanmıştır, Şeyh Said Pehlevi kazanmıştır, Bediüzzaman kazanmıştır, İskilipli Atıf Hoca kazanmıştır, şapka giymediği için idam edilen binlerce Müslüman kazanmıştır, Kemalizm kaybetmiştir. Bunu resmi kurumlar kabul etsinler. Bu sevda öyle bir akıyor ki önünde hiç kimse duramayacaktır.”



Geri adım atacaksınız”


Hükümete de seslenen Göktaş, Muhammed sevdalılarının görüşleri alınmadan atacağınız adımda ileri gidemeyeceksiniz. Peygamber sevdalılarını görmeden yapacağınız bütün hesaplar geri dönecek. Atacağınız bütün adımları geri çekmek zorunda kalacaksınız” diye konuştu. Meydanda 'La İlahe İllallah'yazan bayraktan başka bayrak görülemediğini kaydeden Göktaş, Ezilenler, mazlumlar ve kurtuluşu başka yerde arayanlara sesleniyorum: Hazreti Muhammed'in elinden başka yapışacak el yoktur. Bize şeref, onur ve özgürlük verecek el onun elidir” dedi. Miting Kürtçe ve Türkçe ilahilerin okunmasıyla sona erdi ( PHA-Yeniçağ )






demokrat ses
25.04.2013 12:41:59
Bunları diyenler şeref ve haysiyet özürlü,zavallı yaratıklardır.Dindarlara en büyük zarar dinsizlerden değil,din bezirganlarından ve rantçılarından gelir.Ancak bu zavallı beyinler küçük oyunlarına Üstad Bediüzzamn`ı alet etmemelidirler.Çünkü bu ülkenin zilletsiz ve minnetsiz en büyük Cumhuriyetçisi ve demokratı Üstad `dır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı