Hızır gibi yetişti

Hızır gibi yetişti

Vekil adayları hekimler, Hızır gibi imdada yetiştiler

 

Hızır bu olsa gerek... Bugün saat 14.oo sularında meydana gelen görülmez kazada CHP Milletvekili adayları Dr. Selim Panç ile Dr. Fikret Şahin Haydar Çavuş Camii bahçesinden gördükleri olaya anında müdahale ederek "Hızır"gibi yetiştiler.

Kaza Pembe Esen (62) isimli kadının Belediye Nikah Salonun önünden, Haydar Çavuş Camii yönüne ilerlerken meydana geldi.

Alana trafik akışını sağlayan bariyerler meşrubat aracı geçtiği için açılmıştı. O anda bariyerlerin bulunduğu yerden geçmek isteyen Pembe Esen yere batık olan bariyerleri görmedi.

İçeride bu durumu görmeyen zabıta bariyerleri kaldırma butonuna bastı ve Pembe Esen ne olduğunu anlayamadan feci şekilde yere düştü ve bayıldı.

Çevreden yetişenlerin, su kolonya vs gibi duruma müdahil olacak etkenlerle müdahale etmeye çalışırken aynı anda bir yakınlarının cenaze töreni nedeni ile Haydar Çavuş Camii bahçesinde bulunan CHP Milletvekili adayları Dr. Fikret Genç ile Dr. Selim Panç duruma müdahale etti.

Kaza yerinin hemen arkasında Organ bağışı kampanyasını yürüten Hemşire Seda Aslantaş ve beraberindeki hemşire arkadaşı da duruma müdahale edince, görülmez kaza alanı cerrahi müdahale merkezi gibi oldu.

/resimler/2015-7/24/1803303046334.jpg

DR. SELİM PANÇ ´ın HASTASI ÇIKTI.

Dr. Selim Panç ile Balıkesir tabipler odası başkanı ve Balıkesir Devlet Hastanesi K. B. B. mütehassısı olan Dr. Fikret Şahin´in ilk müdahaleleri ardından kaza mahalline yetişen 112 acil servisi, çevredekilerin yardımı ile Pembe Esen´ı ambulansa alırken, Dr. Selim Panç ile müdahale ardından korkulacak bir durum olmadığını ve kazazede Pembe Esen´in tesadüf o ki kendi hastası olduğunu söyledi.

/resimler/2015-7/24/1804229922265.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Hızır gibi yetişti
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu