Hizmet iş Edincik`te örgütlendi.

Hizmet iş Edincik`te örgütlendi.

Hizmet-iş Sendikası Balıkesir il başkanı Seyfi Karaman Edincik Belediyesinde çalışan tüm işçilerin sendikaları çatısı altında örgütlendiğini söyledi.




Hizmet-İş sendikası Edincik Belediyesinde örgütlendi.
Bu konudaki çalışmalarını bir süredir devam ettiren Hizmet İş Sendikası, Bugün Edincik Belediyesine Noter ile giderek sendikaya üye olacak çalışanların nuvaffakatlarını aldı.
Edincik belediyesi çalışanlarının tümünün sendikaya kayıt olması üzerine bir açıklama yapan Hizmet iş Balıkesir il başkanı Seyfi Karaman şunları söyledi.

Sendikamız EDİNCİK Belediyesinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.
EDİNCİK Belediyesin de çalışan emekçilerle yaptığımız görüşmeler neticesinde  işçi kardeşlerimizin tamamı sendikamızı tercih etmişleridir. Hizmet-İş Sendikası olarak kısa, orta ve uzun vadeli teşkilatlanma hedeflerimizi imkân ve şartlarımız nispetinde gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz. Genel Merkezimizle birlikte ülkemizin neresinde olursa olsun en ücra köşedeki işçi kardeşlerimiz bizim için değerli ve önemli olduğu şuuruyla teşkilatlanmamızı sürdürüyoruz. 
Bu onurlu yolda bizleri hiçbir menfaat gözetmeksizin yardımcı olan, emeği geçen ve birlikte olan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza sonsuz Teşekkürlerimi borç bilirim.

Seyfi KARAMAN
Hizmet-iş Sendikası Balıkesir il başkanı 





fikri
10.02.2012 08:02:07
Belediye iş sendikası ile geçtiğimiz mart ayında bir sözleşme yaptık yaptığımız bu sözleşmenin takipçisi olmadığı ve çalışanlarada konu hakkında bilgi vermediği gibi bu ilgisiz tavırlarına karşılık işçiler olarak böyle karar almaya itti Tüm işçi arkadaşlara hayırlı olsun

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu