Hizmetleri ile anılacak olmanın huzuru içinde

Hizmetleri ile anılacak olmanın huzuru içinde

Başkan Dursun Mirza, Sahil Yenice´de çok amaçlı gençlik merkezi ve düğün salonu açılışı yaptı.

31 Mart´ta görev süresi sona erecek Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza görev süresi içinde yapımına vesile olduğu hizmetleri hayata geçirmeye devam etti.

Başkan Mirza´nın 5 yıllık görev süresi içinde hataya geçirdiği yaklaşık 50 projeden günümüze uzanan açılış programları ile dolu dolu bir hizmet süresini noktalamanın coşkusunu yaşıyor.

Başkan Dursun Mirza önceki gün kalabalık bir katılım ile hayata geçirdiği Menderes Meydanı 100 Yıl Atatürk büstü ve alan düzenlemesi açılış töreni ardından bugünde Sahil Yenice Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı gençlik merkezi ve düğün salonunu hizmete açtı.

Başkan Mirza, Bütçenin %40´a varan orandaki bölümünün Büyükşehir´e geçmesine rağmen hizmet ağı anlamında yerel belediyelere geçen kırsal mahallelerin beklentilerine çözüm üretme noktasında önemli hizmetler ürettiklerini vurgulayarak Bandırma´ya bağlı 34 kırsal mahallelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını, bu çalışmalar için yaklaşık 35 milyon lira harcama gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Mirza, Sahil Yenice için ise Yol ve köy içi düzenlemesi yanı sıra son olarak yapılan Çok amaçlı gençlik merkezi ve düğün salonu için 2,5 milyon lira dolayında harcama yapıldığını, Çok amaçlı gençlik merkezi ve düğün salonunun 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını kaydetti.

Başkan Dursun Mirza sözlerinin bir bölümünde görev süresi içinde Bandırma Belediyesini denetlemeye gelen bir çok müfettişin hazırladıkları raporlarda her hangi bir olumsuzluğa rastlanmamasının ise kendi adına onur ve gurur verici olduğunu söyledi.

Makamların kimseye kalıcı olmadığını, ilk zamanlarda kızgın olsada, gelinen noktada öfkesinin geçtiğini, kendisi hakkında olumsuz tasarrufta bulunanlardan daha fazla Cumhuriyet halk partili olduğunu bir kez daha yeniledi.

NAMIK HAVUTÇA, "MİRZA, HİZMETLERİ İLE ANILACAK"

Başkan Mirza´nın ardından söz alan geçmiş dönem Milletvekili Namık Havutça, Başkan Dursun Mirza´dan özgü ile bahsederek makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu, öenmli olan insanları kişiyi kalıcı hizmetleri ile hatırlamaları olduğunu söyledi.

Havutça, açılış konuşmalarında 1924 mücadelesi ile Selanik- Kavala bölgesinden bir ayı süren deniz yolculuğu sonucu hayvanları ile Bandırma´ya gelen sahil Yeniceliler ile kendi köyü olan Misakçalıların içinde bulundukları zor koşulları, yerleştikleri bu yurt köşelerini çalışkanlıkları ile cennete döndürdüklerini söyledi.

/resimler/2019-3/21/1702196323212.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli