Hizmetleriyle övgü topluyor

Hizmetleriyle övgü topluyor

Susurluk Belediyesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile övgü topluyor.

20 ilçeli Balıkesir'de partisinin tek Belediye Başkanı olan Nurettin GÜNEY; “Başarısız olmak gibi bir lüksümüz yok, sosyal, kültürel faaliyetlerin yanı sıra toplumsal beklentileri yaşama katarak Susurluk insanımıza dokunuyoruz, çabamız Susurluk'lu vatandaşlarımızın daha müreffeh yaşaması içindir.” dedi. 

  • Susurluk Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Turnede

Susurluk Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Onur BOZHAN’ın yönettiği; önce Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde Susurluklu Sanatseverlerle buluşan ‘Otobüs’ adlı oyun şimdi de Burhaniye’de seyircilerden yine tam not aldı. Üniversite öğrencilerinden oluşan ekip Bandırma, Gönen, Balıkesir ve bölgede turneye devam edecek. 

  • #Belediyeburada #Buzağılık

‘Bugüne kadar; tüm mahallerimize, bütün köylerimize, çeşitli zamanlarda hizmet için ulaştık. İmkânlarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk'umuzun her yerine hizmet getirdik.’ Diyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; Buzağılık mahallemizde, köy halkı ile bir araya geldi. 
Tüm belediye ekipleriyle gidilen köyde, bu ziyaret Buzağılık halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Nurettin GÜNEY Köylerimiz ile tek tek ilgilenmeye devam edeceğiz dedi. 

  • Sanat Ve Spor Kursları 2023 Kış Sezonu Finali

Susurluk Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Sanat ve Spor Kurslarının 2023 Kış Sezonunun finalini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Eğitmenlerin de tek tek tanıtıldığı programda, söz alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serdar SARIDAŞ Sanat ve Spor Kurslarının geleceğimiz için son derece faydalı olduğunu belirtti. 
Kursiyer öğrencilere hem katılım sertifikaları ve hem de anı madalyaları sunulurken, Spor İşleri Müdürü Emrah DİKMEN yeni süreçte 14 branş ile devam eden kursların çeşitliliğinin arttırılacağı müjdesini verdi. 

Ayrıca katılımcılarla yapılan soru – cevap bölümünde bir söz de Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’den geldi. Başkan GÜNEY; Öğrenciler ve Susurluk halkından gelen talepler üzerine Susurluk Kongre Kültür Merkezi yanına yenilenmiş bir kapalı spor merkezinin de yapılacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Sanat ve Spor ile büyüyen çocukların vatan ve milletlerine faydalı birer yetişkin olacağını söyledi. Susurluk halkının parasını yine Susurluk’un çocuklarına harcandığını dile getirdi. 
Başkan Güney; üç ayrı bölümde gerçekleşen sezon final programda, tüm öğrencilere ve Susurluklu velilere, Belediyeye güvendikleri için teşekkürlerini iletti. 
#birdenbine #cumhuriyetinyüzü

  • Dünya Çevre Günü Etkinliklerinde Susurluk Sokakları Tertemiz

5 Haziran Pazartesi Günü Saat 08.30 itibariyle Belediye önünde toplanan öğretmen, öğrenci ve çevre gönüllüleri beraberce 5 ayrı grup olarak, Susurluk’un sokaklarında çöp topladı. Eldivenleri giyip, eline çöp poşetini alan herkes, sokaklarda hızlı bir temizlik yaptı.  

Susurluk Belediye Tiyatrosu oyuncuları da geri dönüşüm malzemelerinden tasarladıkları kostümleriyle yürüyüşe katılarak gençlere destek verdi. 
Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile beraber tüm gençler, öğretmen ve çevre gönüllüsü hemşehrimiz; etkinliklerde, çevresine ve sokağına duyarlı esnaflarımızdan bir kaçını ziyaret ederek, İlçemizde üretilen, usta ellerle yapılan, bugünün anısına çalı süpürgeleri hediye edildi. 

Genç çevrecilerle beraber Atatürk Parkında çöp toplama işlemi tamamlanırken, etkinlik tüm katılımcılarla birlikte kahvaltı ve güzel anılarla son buldu. 

-    Halka kazandırdık, hizmet ediyoruz.

*Ali Bey Mahallesi 120 Ada 30 parsel *Balıklıdere Mahallesi 145 Ada 24 parsel *Gökçe dere mahallesi 126 ada 5 parsel *Söve mahallesi sıfır Ada 1020 parsel  *Yaylaçayır mahallesi 112 Ada 1 parsel sayılı taşınmazların Diyanet İşleri Başkanlığı'na,

*Söğüt çayır mahallesi 143 ada 9 parsel ve *146 Ada 1 parsel sayılı taşınmazların (Maliye Hazinesi) Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmesine ilişkin karar Balıkesir valiliği devir tasfiye ve paylaştırma komisyonunun 26.05.2021 tarih ve 483 sayılı kararın iptaline ilişkin bilgilendirme.

Söz Konusu araziler Belediyemize ait durumda iken, 26.05.2021 tarih ve 483 sayılı Balıkesir Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu kararı ile Diyanet İşleri Başkanlığına ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilme kararı üzerine, Susurluk Belediyesi tarafından mahkeme yolu ile itiraz edilmiştir. 

Dava sonucunda bahsi geçen arazilerin Susurluk Belediyesi’ne ait olduğu ve hukuka aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle devir işleminin reddine karar verilmiştir. 

Halkımızın taşınmazlarını yeniden halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

 



Yüksek dağlar
7.06.2023 18:44:02
Sayın başkanın dereköye hayvan pazarı dışında bir dişe dokunur icraatini göremedik. Gerçi haftada bir kaç kez kongre kültür merkezinde tiyatro, etkinlik düzenliyor ama bunların bize ne faydası var çözemedik. Park yanı susam sokağında ağaçlar bile rengarenk dantelli. Büyükşehir ana arterlerin yapımını üstlenmese ilçe perişandı. Başkan bence bir an önce reklamlara ara verip hizmete dönmezse kaybeden yalnızca kendisi değil Susurluk'un beş yılı olacak.

Anahtar Kelimeler: Hizmetleriyle topluyor
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı