H.Kaplan tozdan kurtuldu

H.Kaplan tozdan kurtuldu

HAMİT KAPLAN CADDESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI




HAMİT KAPLAN CADDESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI


Bandırma Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Paşakonak Mahallesinde başlatılan yol yapım-onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Devam eden çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bandırma Belediyesi ekipleri tarafından kentimizin yol ve kavşaklarında sürdürülen asfaltlama ve parke döşeme çalışmaları, Paşakonak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesinde tüm hızıyla devam ederken çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sedat Pekel, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hamit Kaplan Caddesi'nin tamamında asfaltlama çalışmalarımız sürecek”

Pekel: Belediye ekiplerimiz yerine getirdiği asfaltlama çalışmalarından önce Su-Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu bölgede altyapı çalışmalarını Ordu Caddesi boyunca sürdürdü.  1600'lük yağmursuyu hattı ile birlikte 600'lük kanalizasyon hattı da bu cadde de döşeme çalışmaları yapılmıştı. Ayrıca bilindiği gibi Migros'un olduğu noktada çok güzel bir kavşak düzenleme çalışmamızda bu bölgede yapılıyor. Son olarak bu noktada geçtiğimiz haftalarda Freze Makinesiyle zemin temizleme çalışmalarını tamamladığımız Paşakonak Mahallemizin alt bölümünde ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını yerine getiriyor. Hamit Kaplan Caddesi'nin tamamında asfaltlama çalışmalarımız sürecek.  Buradaki kaldırımlarımız aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun şekilde yapılacak. Bunun dışında 1019, 1020 ve diğer sokaklarımızda ekiplerimiz parke döşeme çalışmalarında son aşamaya geldi” dedi.

Bandırma'ya 15 adet yeni çocuk parkı kazandıracağız”

Bandırma Belediyesi'nin kentimizin tüm mahallelerinde aynı kararlılık ve azimle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Pekel, yeni dönemde de Bandırma'ya 15 adet yeni çocuk parkı kazandıracaklarının da müjdesini verdi. Pekel: Yakın zamanda kentimize kazandırmayı hedeflediğimiz yeni çocuk parklarının ihalesini tamamladık. Önümüzdeki günlerde 15 adet yeni çocuk parkımızla, aynı zamanda büyüklerimizin sporlarını da yapabilecekleri fitnes aletlerinin de bulunduğu birçok yeni sosyal v spor alnına Bandırmalı kavuşacak” dedi. 







kadir pir
24.05.2013 15:25:46
Sayın Pekel, hamit kaplan ve 600 evler giriş fotoğraflarını yanyana koysak sonuç nasıl olur? 600 evlerin kavşağa ihtiyacı var. Niye Balıkesirdeki gibi 50 km yeşil dalga sistemi yok. Umarım en kısa zamanda 600 evlerde ışıklı kavşağına kavuşarak açıkceza evi görünümünden kurtulur. Saygılar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli