Hobi bahçelerini gezdiler

Hobi bahçelerini gezdiler

BANDIRMA TİCARET ODASI 1. MESLEK KOMİTESİ'NDEN NİLÜFER BELEDİYESİ'NİN TARIMSAL AMAÇLI KULLANIM BAHÇELERİNE İNCELEME ZİYARETİ

BTO 1. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Ayhan, komite üyesi Behçet Özçakıl ve komiteden sorumlu Oda personeli Hakkı Zakir İpek hobi bahçeleri olarak da bilinen Bursa Nilüfer Belediyesine ait tarımsal amaçlı kullanım bahçelerini yerinde incelemek üzere bir ziyarette bulundular.

Kentleşmenin insanları doğadan ve topraktan uzaklaştırdığı günümüzde, insanların temiz hava almak, toprakla uğraşmak ve kendi yetiştirdiği sebzeleri tüketmek gibi isteklerinden ortaya çıkan hobi bahçeleri projesi vatandaşları doğayla buluşturacak onlara toprakla iç içe zaman geçirmelerine yardımcı olacak önemli bir projedir.

Bandırma ve bölgesinde benzeri bir projenin hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdüren 1. Meslek Komitesi Bursa Nilüfer’de 90 bin 800 metrekarelik bir alan üzerinde uygulanan, her biri yaklaşık 150 metrekarelik alanlardan oluşan 200’e yakın bahçenin yer aldığı alanı gezerek incelemelerini tamamladı ve hobi bahçelerinin bölgemizde hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı