Hollanda´dan akülü engelli aracı geldi.

Hollanda´dan akülü engelli aracı geldi.

HOLLANDA SİVASLILAR PLATFORMUNDAN BÜYÜK YARDIM

Hollanda Sivaslılar Platformu Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmesi için Bandırma Belediyesi´ne akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye yardımlarında destek sağladılar.

/resimler/2016-11/30/1632003418906.jpg

Hollanda Sivaslılar Platformu bugün Bandırmamıza büyük katkı sağladığını belirten Başkan Mirza; ?Hollanda ziyaretimiz sırasında kendileriyle görüştük ve bu bağlantıyı kurduk. Yurt dışında çalışan yurttaşlarımız platformlar ve dernekler oluşturuyorlar hem kendileri bir arada dayanışma içinde oldukları gibi hem de ülkemizdeki ihtiyaç sahibi kentlere katkılarda bulunuyorlar. Bugün bizlere akülü ve manuel olmak üzere 70 adet tekerlekli sandalye getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz bu araçların belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacağından en küçük bir endişeniz olmasın. Sosyal Yardımlaşma birimimiz köydeki ve kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edecek ve bu ihtiyaç sahiplerine araçları ayrım yapmaksızın teslim edecektir. Bizde bu hizmeti veriyorduk ama sizin bize böyle bir katkıda bulunmanızla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha çabuk yardım sağlamış olacağız. Hollanda´ya gittiğimizde Hollanda Sivaslılar Platformunun bize karşı samimiyetleri mükemmeldi ve sizler gibi dostları kazanmak bizim için büyük zenginlik. Bizde 400 ailenin evine sıcak yemek gönderiyoruz, bir o kadar aileye 1 ay yetecek kadar erzak temin ediyoruz, yaklaşık 500 öğrencimize okullar açılırken okul kıyafeti, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi alıyoruz, kurban bayramında 210 çocuğumuzu giydirdik, 170 öğrencimize eğitim destek evimizde dershane eğitimi veriyoruz, özellikle yoksul öğrencilerimizi seçerek bir fırsat eşitliği tanımak istiyoruz ve üniversite öğrencilerimize sabah okula geldiklerinden sabah çorbası Bandırma Belediyesi tarafından ikram ediliyor. Bunlarda Bandırma Belediyesi olarak Sosyal Yardımlaşma birimimizce yapılan yardım ve çalışmalarımızdır. Hollanda Sivaslılar Platformuna yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2016-11/30/1632133016336.jpg

Hollanda Sivaslılar Platform Başkanı İbrahim Çitil: ?Biz Sivaslılar Platformu olarak her insan bir engelli adayıdır düşüncesiyle yola çıktık. 2009´dan bu yana Başkanımızın da söylediği gibi ülkemizin birçok iline ve ilçesine tekerlekli sandalye gönderdik ulaşamadığımız yerlereyse kargoyla gönderiyoruz onların mutluluklarını sevinçlerini birlikte yaşıyoruz. Mesut, Çetin ve Turgut Bey gibi arkadaşlar bizlere destek oluyorlar. Sivaslılar olarak Türkiye de ki durumu olmayan öğrencileri tepeden tırnağa giyindirip, okul ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bangladeş, Pakistan, Afrika gibi ülkelerde su kuyuları açıyoruz. Suyu biz bol harcıyoruz ama oradaki insanların gerçekten çok ihtiyacı var. Biz çok başkanlarla oturup kalkıyoruz ama Edremit Belediye Başkanını bir de sizi gerçekten çok sevdik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da sizlerle beraber çalışmak isteriz? dedi.

Ziyarette Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Karabulut, Turgut Payas yer aldı.

/resimler/2016-11/30/1632366929705.jpg



kemal bey
1.12.2016 09:26:31
Holldandanın gülleri gelmiş.Gülüm benim .kemal

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu