Hollandalı´dan Bandırma´ya ?kitap dolabı? önerisi

Hollandalı´dan Bandırma´ya ?kitap dolabı? önerisi

Wilcon Van Herpen 1-7 Ekim Kitap Günlerinin konuğu oldu.

Hollanda´lı fotoğrafçı, televizyon programcısı ve aynı zamanda aşçı olan Wilcon Van Herpen 1-7 Ekim Kitap Günlerinin konuğu oldu.

Annesi ile birlikte Türkiye´yi gezmeye Bandırma´dan başladıklarını söyleyen Herpen, kendi ülkesinde ?kitap dolapları? olduğunu ve dileyen insanların buradan kitap alarak okuduğunu anlattı.

Herpen, ?burada bir kitap fuarı var bu çok güzel bence. Hollanda´da kitap dolapları var istediğin zaman alıp okuyup geri koyuyorsun. Bu Bandırma´ya da yakışır. Ben senelerce program yaptım. Biz artık Annemle Türkiye´yi geziyoruz ve gezmeye buradan Kuşcennetin´den başladık. Bana ?Türkiye´ye nasıl geldin´ dediklerinde ?Uçakla´ geldim diyorum. Ben gençken manav, aşçı, garson olarak çalıştım.1999´da geldim.  Türkçem sıfırdı.? dedi. Herpen, televizyonculuk döneminde karşılaştığı ilginç olayları Bandırmalılar ile paylaştı.

/resimler/2018-10/2/2053362705149.jpg

    Bayramoğlu´ndan ?umut? vurgusu

Televizyon programcısı Deniz Bayramoğlu, Türkiye´nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan bahsederek, insanların umutlu olmasının önemine değindi.

Bayramoğlu, ?Beni buraya davet ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Birçok ilin başaramadığı bir şey bu kadar doğal ve bu kadar iyi ve geniş katılımlı bir organizasyonla tanıştırdığı için başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bunu isteyen Bandırma zaten. Bizi beşerden insana götürecek olan şey umudumuzdur.? dedi.

/resimler/2018-10/2/2054445206531.jpg

İnsanların sosyal medya üzerinden şikâyetlerini dile getirdiğini aktaran Bayramoğlu, Türkiye´de yaşayan insanların benzerliklerinin çok fazla olduğunu belirterek, insanların birbiri ile iletişim kurmakta zorlandığını söyledi. Bayramoğlu, ?Biz birbirimizden çok farklı değiliz. Siyasetçilerin bize vaaz ettiği bir Türkiye ile karşı karşıya değiliz. Kendimizle kavga etmeyi bırakırsak ülke olarak dünyanın parlayan yıldızı olabiliriz.? diye konuştu.

/resimler/2018-10/2/2055129582127.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli