Hoşgör`den, hoş bir sergi

Hoşgör`den, hoş bir sergi

Bandırmalı sanatçı, Ezgi Hoşgör 8.kişisel yağlı boya sergisini doğduğu kentte açtı.

Bandırma`nın yetiştirdiği ender sanatçılardan birisi olan Ezgi Hoşgör 8. kişisel sergisini doğduğu şehir Bandırma`da açmanın gururunu yaşadı.

Bugün Bandırma Kültür merkezinde düzenlenen açılış töreninde konuşan sanatçı, mesleki başarısındaki yükselişini tanımlarken, doğduğu kentte sergi açmanın kendisi adına büyük onur olduğunu ifade etti.

229 Ağustos tarihleri arasında ziyarete açık kalacak sergi öncesinde sanatçı Ezgi Hoşgör`ü plaket ile taltif eden Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, sosyal alanda olduğu kadar kültürel anlamda da toplumsal kent prestijine ivme kazandıran kültürel etkinlikleri yıl boyunca sürdürüp, Haziran ayı başında doruğa ulaşan bir festival programı ile kültür ve sanat dünyasına önemli katkı verdiklerinin altını çizerek, Bu etkinliklerin bunlarla sınırlı kalmayarak Ramazan süresince de Ramazan eğlenceleri kapsamında önemli kültür etkinliklerini bir ay süresince gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Pekel, Ramazan bayramı ile ara verdikleri kültürel etkinlikleri Eylül ayının gelmesini beklemeden bir Bandırma sevdalısı ezgi Hoşgör ile devam ettirmenin gururunu paylaştıklarını söyledi.

Konuşmalardan sonra kurdalesi kesilerek ziyarete açılan Ezgi Hoşgör yağlı boya resim sergisi, izleyenler tarafından böyük ilgi görürken sergi 29 Ağustos`a dek ziyarete açık kalacak.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı