HUKUK STANDARTI

HUKUK STANDARTI

Türkiye`de hukuk ve hükumet KCK`lı Van Belediye BaşkanınıBekir Kaya`yı görevine iade etti. Ama Türk olan Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak`ı etmedi.




KCK
`ya yönelik soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, İçişleri Bakanlığı`nın onayı ile görevine başladı.
PH-AJANS........................................................................................................
KCK , PKK`nın paralel yapılanması olduğuna göre iade edilen KCK`lıyı koruyan hukuk , Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak için neden yok ?


Başkanı Bekir Kaya, İçişleri Bakanlığı`nın onayı ile görevine başladı.

Mahalli İdareler İl Müdürü Mihraç Kaya`nın, "Göreve başlama yazısını" tebliğ ettiği Kaya, makamında gazetecilere açıklamada bulundu.

Tutuklandığı günden bu yana kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Kaya, terör örgütü KCK operasyonları kapsamında aralarında milletvekili ve belediye başkanlarının da bulunduğu yüzlerce arkadaşının halen tutuklu olduğunu belirtti.



`GELECEĞE BAKACAĞIZ`


Kaya, Türkiye`de yeni ve önemli bir sürecin başladığını, bu sürecin başarıya ulaşması için herkesin çaba göstermesi gerektiğini vurgulayarak, "Bu sürecin, tüm haksızlıkları ortadan kaldıracağı bir süreç olmasını diliyorum. Hem temenni ediyor, hem de bunun için üzerimize düşeni yapacağımızı belirtiyorum. Geçmişi çok irdelemeden, arkasına takılmadan geleceğe bakacağız. Neticede çok güzel günler yaşamaya başladık" diye konuştu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı