Hükumetin istifasını istediler

Hükumetin istifasını istediler

İşçi partisi ve TGB üyeleri, düzenledikleri protesto gösterisinde, `Büyük rüşvet` operasyonunu hatırlatarak, hükumeti istifaya çağırdı.

Türkiye İşçi partisi ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, düzenledikleri protesto gösterisinde,  `Büyük rüşvet` operasyonunu hatırlatarak, hükümeti istifaya çağırdılar.

Cumhuriyet alanındaki basın açıklamasında İşçi Partisi Başkanı Neriman Çiçek eyleme katılan gençler, `Ne Fetullah ne Tayyip, aydınlık Türkiye`, `Birleşe birleşe kazanacağız`, `Atatürk gençliği, görev başında`, `Gün gelecek, devran dönecek, hırsızlar halka hesap verecek` sloganları attı.

TGB adına konuşan genç "Son günlerde yaşanan olaylar bir gerçeği tekrar tekrar ortaya koyuyor. Türkiye`yi bölmeye kalkışanlar bölünür. Ülkemiz geçtiğimiz günler içinde Türkiye`yi yönetenlerin nasıl birbirlerine girdiğine tanık oldu. Öyle bir kavgaki taraflar birbirlerinin kirli çamaşırlarını ortaya seriyor, bakan çocuklarının ayakkabı kutularından milyonlarca lira çıkıyor. Yüzbinlerce emekçinin alınterini gasp edenler birbirlerini fütursuzca ele veriyor. Birbirlerinin kuyusuun kazıyor. O Kuyular tarihin çöplüğüdür. Hepsi oradaki saygın yerini alacaktır. Sonun başlangıcı başlamıştır" dedi.

Artık Ak Parti`nin ülkeyi yönetemeyeceğini öne süren Şahin, Türkiye`nin seçeneksiz olmadığını göstermek için Atatürk`te birleşen herkesi alanlara çıkmaya ve işbaşına çağırdı.

Cumhuriyet alanaındaki eylemde, `Ayakkabı Kutusu Partisi`, `Hükümet istifa` yazılı pankartlar açan TGB`li gençler, daha sonra İnönü caddesindeki Halk Bankası şubesine giderek ellerindeki ayakkabı kutularını buraya bıraktılar.

 



burak yılmaz
22.12.2013 10:29:45
akbabalar leş gürmüş gibi dolaşmaya başladı. ama kendilerini yerler. kendilerini nimet ten sayanlar, etiniz ne budunuz ne...

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı