Hulusi Ay Başkan yardımcısı oldu

Hulusi Ay Başkan yardımcısı oldu

Erdek Belediye Başkan Yardımcılığına yeniden Hulusi Ay getirildi.

Erdek Belediyesinde 27 yıl hizmet veren ve son olarak Başkan Yardımcılığı görevinden emekliye ayrılan Hulusi Ay, yeniden Erdek Belediye  Başkan Yardımcılığına getirildi.

Hulisi Ay, Erdek Belediyesinde 5 yıl Su-Otobüs-Kanal işleri Muhasebe Müdürü, 6 yıl Zabıta Müdürü, Otobüs ve Kanal işleri kaldırıldıktan sonra 2 yıl Muhasebe Şefliği, 4 yıl diğer birimlerde görev yaparken son 10 yılını başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Erdek Doğuş-Haber

 

2009′da emekli olan ve 30 Mart yerel seçimleri sonucu tekrar Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sarı’nın kendisini arayarak ‘’Tecrübeli isimlere ihtiyacım var.’’ demesi üzerine görevi kabul eden Hulusi Ay, “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sarı, beni arayarak ‘tecrübeli isimlere ihtiyacım var.’ demesi üzerine göreve dönüşüm gerçekleşti.’’

 ‘’Bu görevi Erdek için seve seve kabul ederek geçtiğimiz Cuma günü itibariyle halkımıza hizmet vermeye başladım. Geçmiş dönemlerde çalıştığımız süre içerisinde edindiğim bilgi ve tecrübelere istinaden attığım ve atacağım bütün imzalarımın arkasındayım.’’

 ‘’Yine büyük proje ve organizasyonların hizmete girmesi için var gücümüzle çalışacağız.``

``İnşallah Allah bizleri utandırmaz. Erdek, Kapıdağ ve Paşa limanı’na yapılacak olan hizmetlerin peşindeyiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı, Belediye Meclis üyelerimiz ve bizler çalışanlar olarak hep birlikte Erdek, Kapıdağ Yarımadası ve Paşa limanındaki bütün vatandaşlarımızı Erdek’li olarak kucaklayıp, 7/24 hizmet vereceğiz” dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı