Hulusi Ay'dan şampiyonluk yorumu

Hulusi Ay

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Ay: “Şampiyonluk yarışı son maça dek sürer”

Galatasaray taraftarı olan Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, “Bu yıl Süper Lig’de şampiyonluk ipini en az hata yapan takım göğüsleyecek” dedi.

Galatasaray’ın, ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek, 5 önemli nokta transferi gerçekleştirdiğine dikkati çeken Ay, şunları söyledi:

“Bu transferler içinde özellikle Mısır’dan gelip, orada ‘Mısırlı tank’ olarak bilinen Mustafa Muhammet çok önemli. Bu oyuncunun, sarı-kırmızılı takımda daha önce forma giyen Gomis gibi çok başarılı olacağını düşünüyorum. Tabii ki maçlar kağıt üzerinde değil, sahada oynanarak kazanılıyor. Sahalarımızın durumları da iyi değil. Bu gerçeği Galatasaray-Kasımpaşa maçında da gördük. Takımlar, birbirleriyle mücadeleden çok, balçık bir sahayla mücadele etmek zorunda kaldılar. Demek ki futbol bazen sahada oynanarak, bazen de sahayla mücadele edilerek kazanılıyor.”

KALECİLER ÇOK İYİ

Bu sezon, Süper Lig’de Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor’un, şu ana dek en iyi futbolu oynayan üç takım olduğuna işaret eden Ay, şu değerlendirmede bulundu:

“Fenerbahçe’nin, şu anda takımda yer alamayan eksik futbolcuları var. Onların da takıma katılmalarıyla Fenerbahçe’nin de daha başarılı futbol oynayacağını düşünüyorum. Kanımca bu yıl, son maça dek çok çekişmeli bir şampiyonluk yarışı yaşanacak. Tabii, bu mücadelede kaleciler de çok önemli. Galatasaray kalecisi Muslera, zaten yıllardır kalitesini kanıtlamış bir kaleci. Halen Fenerbahçe kalecisi Altay, Beşiktaş kalecisi Ersin ve Trabzonspor kalecisi Uğurcan da çok klas ve formdalar. Kısacası, bu kalecilerin de katkılarıyla şampiyonluk yarışının, hiçbir kopma olmadan, son maça dek süreceğini ve en az hata yapan takımın ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum.”   ÖNDER BALIKÇI



AZİM NEMESİN
17.02.2021 08:39:33
TEK DERDİMİZ ŞAMPİYON ZATEN NE GÜZEL .

Anahtar Kelimeler: Hulusi ' şampiyonluk yorumu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli