Huncalife ile Evden Ek İş Fırsatı Sizleri Bekliyor

Huncalife ile Evden Ek İş Fırsatı Sizleri Bekliyor

Huncalife ile oturarak günde bir kaç saatinizi ayırarak evden ek iş fırsatlarının sizleri beklediğini biliyor muydunuz?

Huncalife ile oturarak günde bir kaç saatinizi ayırarak evden ek iş fırsatlarının sizleri beklediğini biliyor muydunuz?

Huncalife Nedir? Avantajları Nelerdir?

Huncalife bir network sistemidir. Kozmetik sistemlerinin kazan modelinde;

Katalogla satış yapılarak %30 kat etmek

Alt üyelikler sistemiyle toplam satıştan yaklaşık olarak %24 e varan gelirler elde etmek

Liderlik primleri ve ekstra ödemeler

Yeni arkadaşlıklar, sosyal bir çevre edinme ve gezi..

Huncalife sisteminin avantajlarından diğerleri ise;

İnternetten üye yapabilme özelliğinin olması

Türkiye´nin her yerinden üye yapabilme olanağının olması

Üyeliklerin ücretsiz olması ve Huncalife´ın sunduğu ekstra fırsatlar webmasterlar ve SEO uzmanları için müthiş miktarda gelir kaynağı sunmasıdır.

Huncalife´a üye olmanın şartları nelerdir?

HuncaLife temsilcisi olmak için 18 yaşını doldurmuş olmak ve T.C vatandaşı olmanız gerekir. Huncalife´a direk kayıt olamazsınız. Çünkü Huncalife sahadaki temsilcilerine rakip değil, onları destekleyen ve daha çok kazanmaları için yardımcı olan bir kurumdur. Dolaysıyla Huncalife´a sponsorsuz kayıt olamazsınız.

Huncalife kendine direk kayıt alma özelliği yoktur. Bunun sebebi ise şirkete yapılan direk başvuraların %24 altın temsilcilerin yönlendirmesindendir. Huncalife´ın adaletli bir yönlendirme yapabilmesi için Random denilen kayıt sistemi kullanılır. Random kayıt sistemi otomatik şekilde çalışan bir sistemdir.

Örneğin; Ankaradan Huncalife temsilcisi olmak için başvuru yapan bir kişi sistem tarafından Ankara´da Altın Temsilci altına atılır. Eğer Ankara´da altın temsilci yok ise en yakın ildeki altın temsilci bağlanır.

Huncalife´dan yapacağınız alışverişlerinizi ister kredi kartınızla ister kapıda nakit olarak, kapıda kredi kartıyla ya da banka havalesiyle ödeyebilirsiniz.

Huncalife´dan gelen kolinizde eksik ürün çıkması durumunda bunu hemen müşteri temsilcilerine bildirmeniz gerekmektedir. Eksik çıkan ürün en kısa sürede size gönderilecektir. Kolinizde hasarlı ürün çıkması durumunda ürünü 30 gün içinde değişim yapabilirsiniz.

Huncalife en başta köklü ve güvenilir bir şirket olmasının yanında Türk şirketidir. Huncalife´ın vizyonu; Dünya lideri olmak iken, misyonu; Temsilcileri arasından Dünya lideri çıkartmaktır. En önemli olan şey de Sirkülasyonu çok hızlı olan kozmetik sektöründe benzersiz bir kazanç imkanına ve planına sahip olmasıdır.

Sizde Huncalife´a üye olmak istiyorsanız http://www.ekgelirimiz.com adresinden giriş yapabilirsiniz.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı