Hürriyet İlköğretimden vefa gecesi

Hürriyet İlköğretimden vefa gecesi

Okuldan ayrılan ve meslekte 25 yılı aşmış öğretmenler plaket ile ödüllendirildi.





Bandırma`nın farklılığı ile adı öne çıkan eğitim kurumlarından Hürriyet ilk öğretim 24 Kasım Öğretmenler gününü, her zaman olduğu gibi sıra dışı kutlama ile noktaladı.
Hafta sonu Odaman Oteli Lalezar restaurant`ta gerçekleştirilen gecede Başta okul yönetimi olmak üzere, Öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri eşleri ile birlikte hazır bulundu.




Gecenin önemine binaen bir konuşma yapan okul müdürü Ahmet Balvar, Atatürk ilke ve inkilaplarında ödün vermeyen Hürriyet ilköğretim`in, geleceğe yönelik ufkununda asla kapanmayacağını vurgulayarak.
`` Bu inançla sürdürdüğümüz kurumsal yapı, Hizmetlisinden müdürüne, Okul aile birliğinden,Öğretmenlerine bir aile yapısı içersinde sevgi yüklü tomurcukları yarınlara yetiştirmenin çabası içersinde olmuştur.`` diyerek bu mücadelede katkısı bulunan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.




Hürriyet ilköğretim`in Odaman lalezar restaurant`taki gecesi daha sonra okuldan tayin dolayısı ile ayrılan müdür yardımcısı Hikmet Yılmaz ve meslekte 25 yılın üzerinde hizmeti bulunan öğretmenlere plaket föreni yapıldı.



Hürriyet ilköğretimde tayin dolayısı ile ayrılan müdür yardımcısı, meslekte 25 yılın üzerinde görev yaptıkları için müdür Ahmet Balvar, Müdür yardımcısı Şaban Evyapan, Öğretmenler Berrin Hızara, Songül Gülırmak, İzzettin Kahraman, M.Ertuğrul Gültek plaket ile onurlandırıldılar.



Hürriyet ilköğretim`in Lalezar`daki gecesi daha sonra müzik eşliğinde yarınlara taşınacak sohber ve eğlence ile gecenin geç saatlerine dek sürdü.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı