Hürriyet ilkokulunda kitap günü

Hürriyet ilkokulunda kitap günü

Okuma alışkanlığını arttırmak için caddeye çıktılar





Bandırma`nın saygın eğitim kurumlarından Hürriyet İlkokulu okuma alışkanlığını kazandırmak için caddede okuma günü düzenledi.

Atatürk caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hürriyet ilkokulu 4.b sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İzzettin Kahraman ve okul müdürü Ahmet Balvar`ın desteği ile caddede okuma günü düzenlediler.

4.b öğrencilerinin ülkedeki okuma alışkanlığının gelişmesi noktasında katkıda bulunmak amacı ile düşündükleri proje Atatürk caddesinden geçen vatandaşlarında dikkatini çekti.

Bir çok kimse durup öğrencilerin ne yaptığını merak edip, sorguladıklarında amacın bilgi paylaşımını arttırma noktasında kitap okunmasını sevdirmek için böyle bir program gerçekleştirdikleri oguğunu öğrenince tebrik ve kutlama almalarına neden oldu.

Hürriyet İlkokulu müdürü Ahmet Balvar`da fikrin tamamen 4.b öğrencilerinden çıktığını kendilerininde sınıf öğretmeni ve okul idaresi olarak bu düşünceyi desteklediklerini söyledi.

Hürriyet ilkokulunun Atatürk caddesi bölümünde tretuvara hazırlanan okuma sıtandı yoldan geçen herkesiz dikkatini çekerek amacına uluştı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı