Hüseyin Sarı yönetimi yeniden aday

Hüseyin Sarı yönetimi yeniden aday

Erdek CHP 26 Mart`ta ilçe kongresini yapıyor.




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Kongresi 26 Mart 2012 Pazartesi günü yapılacak.

Öğretmenevi salonunda, saat 12.00'de başlayacak kongrede, hâlen ilçe başkanlığını yürütmekte olan Hüseyin Sarı'nın yeniden adaylığını koyacağı öğrenildi.

Şu anda görevde bulunan ekibinde yapacağı birkaç değişiklikle yeniden yönetime aday olacağını açıklayan Erdek'in eski belediye başkanı, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sarı,

Arkadaşlarımın, görevimize devam etmemiz konusundaki ısrarlarına paralel olarak yeniden adaylığımı koymaya karar verdim. Tabii ki takdir, genel kurulumuzundur” dedi.

Hüseyin Aysan'ın başkanlığındaki Erdek Belediyesi'nin çalışmalarını da değerlendiren Sarı, şunları söyledi:

Ben, kişisel olarak belediyenin çalışmalarından çok memnunum. Çünkü, bu çalışmalar, partimizin oyunu sürekli arttırıyor. Demek ki vatandaşlarımız, yeni yönetimden hiç memnun değil. Bu gidişle ilk yerel seçimde, yüzde 90 oy alarak, yeniden Erdek Belediye Başkanlığı koltuğuna otururum. Bir de şu konu var. Benim yanımda yetişen, benim eski prenslerimden olan bu arkadaş, Erdek'e hizmet için mi, kendisi için mi başkanlık koltuğuna oturdu? Benim bıraktığım borçlar, insani boyuttaydı ama bu arkadaş, belediyenin borçlarının her geçen gün doğurmasına yol açıyor. Yine de gelecek için umutsuz değilim. Biz, yeniden göreve gelir ve Erdek'i ayağa kaldırırız. Çünkü, bu görevlere gelen kişilerin becerikli olması gerekir.”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı