Huylu Huyundan vazgeçmedi.

Huylu Huyundan vazgeçmedi.

Uyuşturucu tacirleri birkez daha polisin elinden kaçamadı. Şuç şebekesi Paşamescit`te uyuşturucularıyla birlikte yakalandı.




Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bandırma KOM Grup Amirliği Balıkesir genelinde uyuşturucu madde kullanıcıları ve satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda büyük başarı elde etti.

2006 yılında (3700) gram, 2009 yılında (4800) gram, 2009 yılında (26) gram, 2010 yılında; (332) gram esrar maddesi ele geçirilerek yalaşanılan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanaran ceza ev,ne gönderildiler.

Şüphelilerin cezaevinden çıktıktan sonra da aynı suçları işlemeye devam ettiklerini tespit eden emniyet güçleri Uyuşturucu tacirlerinin  temin ettikleri uyuşturucu maddeleri küçük parçalara ayırarak satışa hazır hale getirdikleri şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine;  Şüphelilerin suç ve suç unsurlarıyla birlikte yakalanabilmeleri amacıyla önceki akşam saatlerinde Paşamescit Mahallesinde bulunan ikamete yapılan operasyonda; (1) adet hassas terazi, (500) esrar maddesi,  Her biri (30)'ar gram ağırlığında satışa hazır vaziyette (12) parça halinde (122) gram esrar maddesi Satışa hazır vaziyette (5) parça halinde (9) gram esrar maddesi ele geçirilip, şüpheliler yakalandı.
(18) parça halinde toplam (631) gram esrar maddesi ile (1) adet hassas teraziye el konarken Yakalanan K.Y. ve Ş. İ. İsimli şüpheliler haklarında hazırlanan dosya ile birlikte  çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildiler.














Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı