Huzur evinde karantina

Huzur evinde karantina

Özel Altunizade Huzur Evi ve Yaşlılar Bakım Merkezi COVID-19 kapsamında karantinaya alındı

Bandırma-Erdek karayolu, Etimaden Asit lojmanları önünde faaliyet gösteren Özel Altunizade Huzur Evi ve Yaşlılar Bakım Merkezi COVID-19 kapsamında karantina altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Sosyal hizmetler ve sağlık bakanlığı tarafından 14 günlük vardiyalı karantina altında teste tabi tutulan Özel Altunizade Huzur evi sakinlerinden alınan numune sonuçlarının pozitif çıkması üzerine kurumda olağan dışı hareketlilik başladı. Huzur evi çevresi güvence altına alınıp giriş çıkışlara zorunlu karantina uygulamasına geçilirken, rahatsızlıkları hissedilen yaşlılar bir bir Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

50 Yaşlı konuk ile işletme personellerinin bulunduğu Özel Altunizade Huzur evi ve Yaşlı Bakım evindeki gelişmeler, bağlı olduğu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bildirildi.

Özel Altunizade Huzur evi yönetimi Pandemi süreci ile birlikte hijyen-maske ve mesafe kurallarına uyulduğunu, özellikle işletme anlamında dezenfekte çalışmalarının sürekli yapıldığını açıkladı.

50 Yaşlı konuğun bulunduğu Özel Altunizade Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezinde yaşanan gelişmeler üzerine testi pozitif çıkan 28 yaşlı konuk kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde gerekli müdahalenin yapılması ardından 24 kişi için yatış verilirken 4 kişi tekrar Huzur evine gönderildi.

Özel Altunizade Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezi hekimi, yaşanan gelişmelerin ilgili Bakanlıklar nezdinde öngörülen talimatlara uyularak bu noktaya gelindiğini, 14 günlük vardiyalı çalışma takvimi süresinde il Sağlık Müdürlüğü tarafından alınan test sonuçlarının pozitif çıkması ile arttırılan önlemlerin hastane ayağında kontrole tabi olan 28 yaşlıdan 24 kişinin Bandırma Devlet hastanesinde müşahade altında olduklarını, onlarında en kısa zamanda kuruma döneceklerini açıkladı.



ZULFİ ESMER
13.12.2020 13:44:30
haberda yanlışlık var size yanlış bilgi veriyorlar buda bilgi kirliliğine yol açıyor tüm karantinaya bandırma devlet hastahanesine gönderilen kişilerden taburcu olan yok tam gönderilen sayı 24 ve taburcu olan yok bandırma altunuzade huzur evine ait bilgidir haber kaynağım doğru bilgi vermiştir. size bilgi veren kaynagınızı incelemeye alın

Anahtar Kelimeler: Huzur evinde karantina
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli