Huzur ve sadakat mesajı

Huzur ve sadakat mesajı

Erdek Belediye Başkan yardımcısı Hulisi Ay, 5 yıl önce bıraktığı yerden başladı.

Erdek belediyesinde 30 Mart’la başlayan değişim rüzgârları, barış, kardeşlik ve sevgi çemberi içinde esmeye devam ediyor.

Başkan Mim. Hüseyin Sarı’nın 10 yıl kader birliği yaptığı yol arkadaşı Hulisi Ay’ı Başkan yardımcılığına atanmasıyla birlikte taşlar yerine oturmaya başladı.

Başkan yardımcısı Hulisi Ay, yerel yönetim mevzuatı konusunda profesyonel bir kimlik olarak çiçeği burnunda yeni Erdek CHP Belediye’nin vilayet bazındaki müfettiş namzetlerini ağırladı.

Başkan yardımcısı Hulisi Ay, Erdek ve Kapıdağ’da yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken her zamanki şıklığı ile dikkat çekti.

Hulisi Ay, aynı zamanda belediye meclis üyesi olan imaj meykır’ı İbrahim Beyoğlu’nun kreasyonundan Turkuaz bir gömlekle işe başlamasını bakın nasıl değerlendirdi.

Turkuaz, Türklüğün simgesidir. Güçlü bir titreşime sahiptir. Düzen, huzur, sadakat simgeleyen bir renktir. Şiddetli arzularla hassaslığı bir araya getirir. Zaman zaman amaca ters bile olsa gerçekten doğru olanı yapmaya eğilim gösterir. Mavi renk tonlarının çeşitliliği karakter değişimlerini de yanında taşır. Açık maviden gece yarısı siyahlığına kadar değişen tonlar insan karakterlerini etkiler. Hüznün en derinlerinden göklerdeki ilham dolu bulutlara kadar çıkabilir. Turkuaz genel çizgileriyle yardımseverliğin yanı sıra başkalarına ihtiyaç duymama duygusunu getirecek kadar soğuk bir renktir. İlham verdiği için aynı zamanda düşünürlerin rengidir. Gök mavisi adı gibi yüce hedefler için mücadele verir. Fedakârlık ve ruhsal tekâmüller kişisel isteklere göre ön plandadır. Koyu Turkuazın sadakat duygusu baskındır. İşbirliği, güçlülük, güvenilir bir ortam ve bunun ötesinde gerektiğinde kendi başının çaresine bakabilmek önemlidir. Daha az bağımlılık ve daha yoğun şefkatin dışında aynı temel özellikleri taşır.

Turkuazın yeşile yönelimi ise iş dünyasında, eğitim alanında ve sosyal hayatta motive edici olarak kullanılır. Düzenli olmaktan, huzur, barış ve sadelikten hoşlanan insanlar için uygun,  Sorumluluk, güzellik ve incelikle bağdaştırılan bir renktir. İnsan karakterinde sadık lığı, dürüstlüğü ve sakinliği çağrıştırır.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu