Huzurlu seçim sözü verdi.

Huzurlu seçim sözü verdi.

?Seçim çalışmalarında Turan Gün ve ailesini üzecek hiçbir olay istemiyorum?

  Erdek Belediye Başkanı ve ?millet ittifakı?nın belediye başkan adayı mimar Hüseyin Sarı, Erdek cumhuriyet alanında kalabalık bir topluluğa seslendi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı´nın da hazır bulunduğu toplantıda, Erdeklileri sakin bir seçim ortamı geçirmeye çağıran Sarı, şunları söyledi:

?Bugün, beşinci kez karşınıza belediye başkan adayı olarak çıkıyorsam bu sizin sayenizdedir. Hiçbir torpilim yok. Üzüldüğüm tek şey, sizlerin bu karşılıksız sevginize yeterince cevap veremememdir. Benim değil, başkalarının yaptırdığı anketler, şahsıma duyduğunuz sevgi, saygı ve güvenin % 65 olduğunu gösteriyor. Sizlere minnettarım.?

/resimler/2019-1/30/0028328612062.jpg

Kendisine destek verenlere teşekkür ederken, eşi Özlem Sarı´ya da ayrıca teşekkür eden Sarı, hiçbir zaman bölücü ve koltuk sevdası peşinde koşan bir kişi olmadığını vurgularken, sözü Adalet ve Kalkınma Partisi´nin Erdek belediye başkan adayı Turan Gün´e getirirken, şunları söyledi:

?Turan Gün ile aynı apartmanda oturuyoruz. Ailece görüşüyoruz. Kızımla Turan Gün´ün kızı da çok iyi arkadaş. Sizlerden ricam, seçim süreci boyunca bacım olarak gördüğüm Turan Gün´ün eşi Yeşim´in de, eşim Özlem´in de üzüntü duyacağı bir söylem, olay yaşanmamasıdır. Buna özellikle dikkat etmenizi sizlerden rica ediyorum. Turan Gün´ü çok severim. Eğer o belediye başkanlığı koltuğunda otursaydı, kesinlikle belediye başkan adayı olmazdım. Ancak kader, bu seçim sürecinde bizi karşı karşıya getirdi.?

/resimler/2019-1/30/0029041269096.jpg

ADAYLIKTAN ÇEKİLME OLAYI

Ankara´da bulunduğu sırada çarşamba günü notere, cuma günü açıklanmak üzere notere adaylıktan çekildiğini belirten bir yazı verdiğini belirten Sarı, şunları aktardı:

?Daha sonra CHP Genel Başkanım ile görüştüm. ?Benim ile ilgili bir sıkıntınız varsa elinizi rahatlatmak için adaylıktan çekilme yazımı hazırladım´ dedim. Genel başkanım, benimle ilgili bir sıkıntı olmadığını belirtti. Aynı gece genel başkan baş danışmanı saat 24.00 sıralarında arayarak, noterden yazımı çekmemi isteyince çektim. Çünkü benim onurum var. Bunca yıllık siyasi yaşamımın sonunda aday gösterilmeyerek onurumla oynanmasına izin veremezdim.?

/resimler/2019-1/30/0029315644342.jpg

İBADET DE GİZLİ, YARDIM DA

?Elhamdülillah, Müslümanım? diyen Sarı, şöyle konuştu:

?Ancak ben namazımı da gizli kılarım, duamı da gizli yaparım, hayrımı da gizli gerçekleştiririm. Bunları kimseye göstermem. Elbette ki benim de hatalarım vardır ama bugüne kadar kimseye bilerek kötülük yapmadım. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım.?

Sarı, adaylık sürecinin sona erdiğini belirtirken, ?Bu süreçte kimseden icazet almadım. Bana destek veren veya köstek olanlar da dahil herkese teşekkür ederim? dedi.

Sarı, yaşamı boyunca paraya önem vermediğinin altını çizerek, ?Parayla saadet olmaz, parayla sevgi olmaz? diye konuştu.  Önder BALIKÇI

/resimler/2019-1/30/0030142989076.jpg

 

Başkan Sarı´nın Ankara dönüşü Bandırma girişinde karşılanması ardından yüzlerce araç konvoyu ile geldiği Erdek´te aynı coşku meydana yansıdı. Yüzlerce Erdek´li Başkan Sarı´nın konuşmasını sık sık alkış yağmuru ile kesti.

/resimler/2019-1/30/0038245186032.jpg

CHP´nin Erdek Belediye Başkan adayını belirlemesi ile başlayan coşku gün boyu etkisini gösterdi. Başkan Mim. Hüseyin Sarı´nın meydan konuşması ardından Millet ittifakı grupları İyi Parti ve CHP liler topluca CHP Erdek ilçe başkanlığına gitti.

/resimler/2019-1/30/0040332219757.jpg

 

Erdek Millet ittifakı tarafları Meydan konuşması ardından önce CHP ye giderken, ardından İYİ parti ilçe başkanlığına da gidilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

 



Anahtar Kelimeler: Huzurlu seçim sözü verdi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli