Huzurlu bir Bayram için önlemler alındı

Huzurlu bir Bayram için önlemler alındı

ZABITA EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.







Bandırma Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekiplerince, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerleri ile kasaplara yönelik denetim çalışması gerçekleştirildi.

İlçemiz genelinde faaliyette bulunan tatlı satış yerleri, pastaneler, şekerleme satış yerleri ve kasaplara Zabıta ekiplerince işyerlerinin hijyen, sağlık ve yeterlilik belgeleri yönünden denetlenmiştir. Denetimlerde ilçe merkezinde faaliyet yürüten gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerlerine gerekli uyarılar yapılarak eksiği olan firmalar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Belediye Başkanı Sedat Pekel Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlere ilgili olarak; "Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeniyle kurban hizmetlerinin yerine getirilmesinde ilçemiz kasaplarına önemli sorumluluklar düşmektedir. Kurban etlerinin parçalanması, muhafazası ve kıyma çekiminin sağlığa uygun ortamlarda yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı bir şekilde kurban etlerini tüketmeleri ve dolayısıyla halk sağlığının korunması amacıyla İlçemiz İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda birimi rutin olarak gerçekleştirdiği denetimleri zabıta ekipleriyle organize bir şekilde sıklaştırarak çalışmalarına Bayram süresince devam edecektir" dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli