Huzuru arayanların yeri

Huzuru arayanların yeri

İçe dönük doğal konsepti ile OLİVA pansiyon tatilcilerin adresi oldu.

Tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´in konuklarına sunduğu özgün mekanların başında gelen "OLİVA PANSİYON" kapasite nedeni ile rezervasyon taleplerine yanıt verememenin kaygısını yaşıyor.

Günümüzde birçok işletmenin deniz ve kum ile bütünleşen konseptine inat deniz ile ilişkisi bulunmayan ancak doğal yapısını iç bahçe havuzu ile tamamlayan Oliva pansiyon tatilcilerden büyük rağbet görüyor.

Erdek- Ocaklar çıkışında yolun sağında ve zeytinlikler içinde faaliyet gösteren OLİVA pansiyon 2 katlı ana bina dışında 2 bongolow, 2 apart, 2 ahşap ve 2 mantar pansiyon ile toplam 16 oda 50 tatilciye hizmet veriyor.

Sınırsız güvenlik içinde bahçelerinde mangal yapıp, bol bol havuza giren, odası önündeki barbekü´de ızgara ile mükellef sofralar hazırlana olanağı bulan tatilciler, her odaya ait hamaklarda keyifli şekerlemeler yapabiliyorlar.

Çocuk ve Araç parkı güvenliğine sahip Erdek OLİVA pansiyon´un beklentiye hitap eden aile yapısı işletme anlayışı ile tatilci konukları ile ticari müşteri ilişkisi dışında aile ortamı ile hareket edilmesi tercih edilmelerinde önemli etken olarak gözleniyor.

İtalyan´ca "ZEYTİN" anlamına gelen "OLİVA" pansiyonda işletmeci Halil Durusoy tek üzüntülerinin kısıtlı yatak sayıları dolayısı ile "OLİVA" da tatil yapmak isteyenlerin beklentilerine yanıt verememek olduğunu açıklıyor.

/resimler/2018-7/11/1959289947482.jpg

Oliva pansiyon´un havuz başı çocukların özgürce tatil yapmalarına olanak sağlıyor.

/resimler/2018-7/11/2001373856180.jpg



Anahtar Kelimeler: Huzuru arayanların yeri
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli