HYS KÖROĞLU MAĞAZACILIKTA YENİ ANLAYIŞ SEMİNERLERİ

HYS KÖROĞLU MAĞAZACILIKTA YENİ ANLAYIŞ SEMİNERLERİ

HYS, Köroğlu mağazaları yeni perakende teknikleri noktasında hazırladığı aydınlanma seminerleri ile personellerini bilgilendirdi.

Firmamız tarafından her ay gerçekleşen değerlendirme toplantılarımız bulunmaktadır.  Şirketimizdeki yöneticilerimizle, tüm bölüm sorumluları ve 15 mağaza müdürümüzle beraber yaptığımız bu toplantılarımıza değerli danışmanlarımızla içeriklerimize renk katıyoruz.

Dünden bugüne bizler için paha biçilemez, tecrübelerine güvendiğimiz ve donanımlı danışmanlardan eğitim aldık. Başta kullanmış olduğumuz program ASB yazılımın kurucusu Erdem BEGİK daha sonra insan kaynakları bakımında 360 derece personel performans ölçme anlamında yazılım desteği veren More Payrol dan DR. Bülent Öz, satış stratejisi anlamında eğitim aldığımız Erdem Karagöz olmakla beraber saygı değer yazar Sıtkı Arslanhan dan değerli  söyleşilerini dinleme fırsatı bulduk.

Bunun yanı sıra NMT danışmanlıktan Ahmet Ekin ve Koray Tekay olmak üzere değerli danışmanlarımız bizlere eşlik ettiler.

Son olarak Temmuz ayı değerlendirme toplantımızda iletişim danışmanı Hülya Mutlu ve mağazacılık anlamında danışmanlık aldığımız saygı değer Güven Bakırtaş olmak üzere hız kesmeden eğitimlerimize ve toplantılarımıza devam etmekteyiz.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı