İbret olsun.

İbret olsun.

Vahşi Cinayetin sanıkları, Müebbet hapse mahkum edildi.

 

Bandırma´da 3 Ekim 2015 Cumartesi gününü, 4 Ekim Pazar´a bağlayan gece yarısından sonra meydana gelen vahşi cinayetin sanıkları devam eden yargılanmalarında müebbet hapse mahkûm oldular.

/resimler/2016-3/29/0044048645513.jpg

Olay nasıl meydana gelmişti?

Bandırma Balıkesir karayolu, Akçapınar Mahallesi bölgesindeki Öztürkler Mermer fabrikasına hırsızlık amacı ile girmek istenmesi ancak, hesaba katmadıkları eski bir sas komandosu olan gece bekçisi Şahsuvar Ertürk(59) ün varlığı ve koruduğu işyerine karşı canını hiçe sayarak verdiği mücadelede defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

/resimler/2016-3/29/0043521292137.jpg

Suç ?Planlı adam öldürmek ve gasp?

Amaca ulaşılamayan hırsızlık planı hesapta olmayan cinayete sonuçlanması üzerine, cinayete farklı boyut kazandırmak amacı ile öldürdükleri bekçi Şahsuvar Ertürk´ün kafa derisini yüzen Faruk Özen ile Murat C. ?Planlı adam öldürme ve Gasp? suçlarından müebbet hapse mahkum oldular.

Öztürkler Mermer fabrikasında gece yarışından sonra kasada işçi maaşları bulunduğu düşünülerek başlarına taktıkları bere ile fabrikaya girmek isteyen işyeri çalışanlarından Faruk Özen ile Murat C. Kendilerini engellemek isteyen fabrika bekçisi Şahsuvar Ertürk ile uzun süre boğuştuktan sonra sayısız bıçak darbesi ile ölümüne neden olmuşlar ve cinayete farklı boyut kazandırmak amacı ile kafa derisini yüzmüşlerdi.

Fabrika bekçisi Şahsuvar Ertürk adli tıp raporu ile defin sonrası Jandarma dedektifleri tarafımdan sürdürülen cinayeti aydınlatma çalışması, korkunç cinayetin vicdansız katillerini kısa zamanda teşhis edilerek tek tek yakalanmaları sağlanmıştı.

Aslen Dursunbey ilçesi doğumlu ancak uzun yıllardır Bandırma´da çalışan Faruk Özen´i kısa zamanda yakalayarak adalete teslim edilirken Cinayet işbirlikçisi Murat C. Olaydan 16 gün sonra İstanbul´da yakalanarak Bandırma Jandarmasına teslim edilmişti.

Cinayet sanıkları yapılan ilk sorgulamalarında fabrikada işçi maaşları bulunduğunu bu nedenle kasayı soymak amacı ile kurdukları planı bozan gece bekçisi Şahsuvar Ertürk´ü öldürmek mecburiyetinde kaldıklarını,  cinayetten sonra ise izlerini kaybettirmek amacı ile öldürdükleri Şahsuvar Ertürk´ün kafa derisini yüzerek cinayete farklı boyut kazandırmak sureti ile hedef şaşırtmak istediklerini itiraf etmişlerdi.

Şahsuvar Ertürk´ün acımasız katilleri Bandırma Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden yargılanmalarında müebbet hüküm kararı çıkması merhum bekçi Şahsuvar Ertürk´ün ailesini yüreğine su serpti.

/resimler/2016-3/29/0043386760772.jpg



Anahtar Kelimeler: İbret olsun
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli