İDO dan yine ters köşe

İDO dan yine ters köşe

Huylu huyundan vazgeçer mi!...Bu kez ``VİP`` bilet ile milleti soyuyorlar...





İDO`nun özelleştirilmesi ardında uygulamaya konulan ticaret ahlakı ile bağdaşmayan performans tarifesi nerede ise tüm ulusun tepkisi sonrası yapılan açıklama ile özür dilenmiş, Kendilerinin denizci olmamalarından kaynaklanan acemiliklerine verilmesi istenmişti.


Meğer işin içinde iş varmış, Milletin gözüne baka baka ``Biz bildiğimizi okuruz!...`` deyiminden saman altından yine bir takım fırıldak içine girilmiş.

İDO nun normal tarifeye dönüldüğüne ilişkin açıklaması ardından derin bir nefes alan Vatandaş elini kolunu sallayarak gittiği gişelerde başka bir tuzakla karşılaşması ``Huylu huyundan vazgeçer mi!...` deyimini akla getirdi.

Ballı, Börekli performans tarifesinin getirisini kaybetmenin telaşındaki İDO gişe memurlarına verdiği direktifte gemi boş olsa da `` Yer yok!...`` talimatını uygulamaya geçirdi.

``Gişe`de normal yerimiz kalmadı`` cevabı ile karşılaşan yolcu, ``İyi de gidemeyecekmiyiz !...`` deyince Cevap hazır, ``Bir kolayına bakarız, Sanırım vip salonda yerimiz olmalı`` diyerek boş gemiye normal bilet satmayan vezne memurları bir türlü dolmak bilmeyen VİP biletlerini satmakla bitiremiyor.

``İnşallah arabanızın tekeri patlar, emi !...`








MEGA SEPTİK
10.08.2012 08:56:50
BUDO devreye girdikten sonra İDO nun halini göreceğiz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli