İDO´nun Yaz Tarifesi başladı

İDO´nun Yaz Tarifesi başladı

İDO, 12 Haziran-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaz Tarifesi´ne geçti.

Okulların kapanmasıyla birlikte pek çok aile için tatil hazırlıkları başladı. Tatilcilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran İDO, 12 Haziran-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaz Tarifesi´ne geçti. Yenikapı-Adalar seferleri de İDO´nun Yaz Tarifesi kapsamında başladı.

/resimler/2017-6/13/1220090071619.jpg

Misafirlerine keyifli, konforlu ve avantajlı yolculuk deneyimi sunan İDO, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tarifesine geçti. Bütün hatlarının planlamasını tatil yoğunluğuna göre oluşturan İDO, Pendik - Yalova ferrycat hattını sabah 06:00´dan gece 23:00´e kadar saat başı olacak şekilde düzenlerken bilet fiyatlarıyla tatilcilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Pendik ? Yalova arası yaya yolcular için 6 TL´den başlayan fiyatlarla geçilebilecekken araç içi yolcu fiyatı sabit sadece 1 TL olarak uygulanacak.

12 Haziran itibarıyla Adalar´a Yenikapı´dan da gitmek mümkün

Marmara Denizi´ndeki hatlarıyla misafirlerinin tatil beldelerine ulaşımını hızlandıran İDO, İstanbulluların ada keyfini doya doya yaşamalarına olanak sağlamak amacıyla Yaz Tarifesi kapsamında Yenikapı-Adalar seferlerini de başlattı. Beşiktaş-Kadıköy-Adalar seferleri bundan böyle Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Adalar güzergahında hizmet verecek.

Eskihisar-Topçular Ramazan Bayramı sonuna kadar gidiş-dönüş 70 TL

Yaz tarifesinden bağımsız olarak İDO´nun Ramazan Ayı ile birlikte başlattığı Eskihisar-Topçular arasında geçerli özel Ramazan fiyatları, 3 Temmuz´a kadar devam edecek. Eskihisar-Topçular arası, Ramazan Bayramı´nı da kapsayacak şekilde gidiş geliş sadece 70 TL´ye geçilebilecek.

Bayramlık Tarifeler de yolda

İki bayramı bir kez daha bir arada kutlayacağımız yaz boyunca İDO, Ramazan ve Kurban Bayramları´na özel tarifelerini de devreye sokacak. Bayram gidiş-dönüşlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak üzere, 23 Haziran- 27 Haziran arasında Ramazan Bayramı tarifesi; 25 Ağustos- 4 Eylül arasında da Kurban Bayramı tarifesi uygulanacak.

İDO´nun Yaz Tarifesi kademeli geçiş ile okulların açılacağı 17 Eylül´e kadar sürecek.



Anahtar Kelimeler: Tarifesi başladı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli