İhale dosyası hazırlanıyor

İhale dosyası hazırlanıyor

Gönen`e Spor Tesisinin kazandırılması için Gönen Belediyesi ile Spor Toto Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı





Gönen`e Spor Tesisinin kazandırılması için Gönen Belediyesi ile Spor Toto Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

2013'te belediye yatırımlarının ivme kaybetmeden devam edeceğini açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'dan, yeni yılın ilk yatırımıyla ilgili açıklama geldi. Gönen'e kazandırılacak spor kompleksinin protokolünün imzalandığını ve kaynağın aktarıldığını bildiren Başkan Yakar, İhale dosyası hazırlanıyor. Projenin ihale edilmesiyle birlikte belediyemiz ile Spor Bakanlığımızın ortaklığında kazandırılacak spor tesisinin temelini atacağız” dedi.

2013 YATIRIM YILI OLACAK

Yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, futbol sahası ve dinleme tesislerini içinde barından Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın en fazla önemsediği yatırımların başında yer alan Spor Kompleksinin protokolü imzalandı.
Spor Toto Genel Müdürlüğü ile Gönen Belediyesi arasında protokolün imzalandığını, kaynağın aktarıldığını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, İhale dosyasının hazırlığı başladı. Tesisin kurulacağı alanın yer tahsisi yapılmıştı. Projenin ihale edilmesiyle birlikte kazama vurulacak” dedi.
Projenin gençlere yönelik yapılan en önemli yatırım olduğunu da bildiren Başkan Yakar, Gençler, bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkmak, gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek üstlendiğimiz en önemli sorumluluk. Gönen Spor Kompleksi, gerek projesi gerekse tesisleriyle Balıkesir bölgesinde parmakla gösterilecek, örnek proje olacak” açıklamasını yaptı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı