İhale tamam

İhale tamam

KAPALI PAZAR YERİ İHALESİ SONUÇLANDI: İHALEYİ ÖZALLAR İNŞAAT FİRMASI KAZANDI

Kentimizde uzun yıllar ihtiyaç duyulan ve olmazsa olmaz projelerinin başında gelen Kapalı Pazar Yeri Projesi İhalesi sonuçlandı. İhaleyi 14 Milyon 533 Bin TL’lik en düşük teklifi veren Özallar İnşaat firması kazandı.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP’nin 91.yıldönümü kapsamında İlçe Binasında yapılan toplantıda İhalenin sonuçlandığını açıklayarak Komisyonunca verilen kararın arından Kapalı Pazar Yerinin yapım ihalesini Özallar Firmasının kazandığını bundan sonraki süreçte itiraz sürecinin arından sözleşme yapılarak yer teslimini yapacaklarını söyledi.

Mirza: “Bugün buradan şu açıklamayı yapmak istiyorum. Pazar Yeri İhalemiz sonuçlandı. İhale komisyonumuz bugün kararını verdi. İhale yetkilisi Fen İşleri Müdürümüzde bu kararı imzaladı. Özallar Firmasının vermiş olduğu ve en avantajlı teklif olan teklif olan 14 Milyon 533 Bin TL’lik verilen teklif, İhale Komisyonumuzca kabul edildi. Bilindiği gibi ihale yasası gereği eğer belirli bir miktarın altında düşük fiyat veriliyorsa kanunlar gereği düşük sorgulaması yapılıyor. Arkadaşlarımız bu sorgulamayı yaptılar, yazılı olarak bunu firmaya bildirdiler. Firmadan komisyonumuza ayrıntılı bir dosya halinde açıklama geldi. Komisyonumuz, yapılan açıklamalarda gerekçeleri kabul ederek ihaleyi tamamlamış oldu. Sonuç olarak en avantajlı teklifi vermiş olan Özallar İnşaat Firmasının 14.533.000 TL’lik teklif kabul edilmiş oldu. Bugünden itibaren diğer katılımcı firmalara bu karar bildirilecek. Eğer itiraz olmazsa tebligat ellerine geçtikten on gün sonra sözleşme yapmak üzere bu firmamızı davet edeceğiz. Ondan sonra sözleşmemizi yapıp yer teslimimizi yapacağız. Dolayısıyla uzun yıllar mücadelesini verdiğimiz Pazar Yeri Projesi İnşaatı başlamış olacak” dedi.



metin
9.09.2014 18:13:43
bu pazar yeri haftanın her günü faal olacakmı

özbek
10.09.2014 10:13:39
tabiki her gün açık olacak

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı