İhmaller can yakıyor

İhmaller can yakıyor

Kavşakta geçiş üstünlüğü ihlal edildi, Motor sürücüsü ve selesindeki eşi ağır yaralandı.

02 Ekim 2023 saat 09.30 Ordu caddesinden Paşakonak yönüne gitmekte olan 10 AJF 62 plaka sayılı motor, karşı yönden gelip 1011 sokağa dönmek isteyen Şahinbey Yapı'ya ait 10 AAE 29 plaka sayılı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Büyük bir patlama sesi ile etrafa savrulan Motor sürücüsü ve selesindeki eşi acı ile kıvranırken, etraftan yetişenlerin haber vermesi ile olay yerine intikal eden iki 112 sağlık ekibi yaralılara düştükleri yerde yaptıkları ilk müdahale sonucu Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine sevklerini gerçekleştirdiler.

Görgü tanıkları feci kazada motor sürücüsünün çarşı istikametinden gelip, Paşakonak istikametine seyrettiğini, büyük bir olasılıkla mesaiye yetişmek kaygısı ile süratli olduğunu, yol hakkı kendisinin olduğu düşüncesi ile hareket ettiği için kazanın meydana geldiğini, 10 AAE 29 plaka sayılı Şahin Yapı ya ait hafif ticari aracın ise ana yoldan tahli yola dönerken karşı yönden gelen Motor'a yol vermesi gerektiği savunuldu. Kaza mahalline gelen ilçe trafik ekipleri ise trafik usul ve kanununa göre kaza raporu hazırladı.



Anahtar Kelimeler: İhmaller yakıyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı