İki partinin TBMM’de grup kurması yerelde de karşılık buldu.

İki partinin TBMM’de grup kurması yerelde de karşılık buldu.

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi’nin bir araya gelerek TBMM’de grup kurmasının ardından yerel siyasette de hareketli günler başladı.

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi’nin bir araya gelerek TBMM’de grup kurmasının ardından yerel siyasette de hareketli günler başladı.

İki Parti’nin mecliste grup kurarak birlikte hareket etmesi tabanda da yankı buldu. Gelecek Partisi Genel Merkez Mali İşler Danışmanı Burhan Deniz ile Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanı Akın Kargı Saadet Partisi Bandırma İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ekrem Süzen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretin ardından gazetecilere bilgi veren Burhan Deniz, Saadet ve Gelecek Partisi’nin birlikte hareket ederek mecliste toplumun beklentilerini karşılamak ve meclise yeni bir soluk getirmek için önemli bir adım atıldığını kaydetti.  

TBMM’de ortaya konan birliktelik ve dayanışmanın yerelde de yankı bulduğuna işaret eden Deniz, “ Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan tutunda demokrasi ve özgürlüklere kadar söyleyeceğimiz ve halkımızın söylememizi istediği birçok konu var. Genel merkezlerimiz ve liderlerimiz bu konuda elini taşın altına koyarak birlikte hareket etme kararı aldı. Bu alınan kararlar parti tabanımızı ve bizlere gönül veren herkesi sevindirdi. Bildiğiniz gibi önümüzde yerel seçimler var. Biz şimdiden yerelde birlikteliği sağlamak ve toplumun taleplerini gündeme getirmek için hazırız. Genel merkezlerimizin seçim döneminde alacağı karara göre yerel seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz.” dedi.  

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Süzen de amaçlarının toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. Süzen, “İttifaklar partileri güçlendirir. TBMM’de birleşen partilerimiz genelden yerele daha da güçlenerek toplumun ihtiyaç duyduğu çalışmaları yapacaktır. Bundan sonra da genel merkezimizin alacağı karara göre hareket edeceğiz ve yereldeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı