İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE NEZAKET ZİYARETİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE NEZAKET ZİYARETİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE NEZAKET ZİYARETİ

 Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Başkan Yardımcısı Mehmet Sert Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Dursun Mirza; ?Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurumlar arası iletişim ve işbirliğini önemsedik ve bu yönde de ilişkilerimizi sürdürdük. Bandırmamıza hizmet eden tüm birimlerin işbirliği ve istişare içinde olması Bandırmamızın faydasına olacaktır. Bu amaçta birlikte hareket eden tüm kurum ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Başkan Dursun Mirza ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, ?Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde konukseverliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız´a teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da uyum ve işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2017-6/5/2257278046526.jpg

 

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

 

Keçiören Milli Eğitim Müdürlüğünden, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve bugün göreve başlayan Mustafa Kılıçgil ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Dursun Mirza : ?İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki yeni göreviniz hayırlı olsun kentimize hoş geldiniz. Kentimizde diğer bütün kurumlarla olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Milli Eğitim Müdürlüğümüzle iyi ilişkiler içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bandırma eğitim ve öğretimde çok başarılı, çok sosyal bir kenttir. Bandırma Belediyesi olarak her zaman okullarımızın sorunlarının aşılması ve öğrencilere her konuda destek verilmesi noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi ve ekipman ihtiyaçlarına imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. Pek çok ihtiyaç sahibi öğrencimin kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye masraflarını üstleniyoruz. Bizim için eğitim ve çocuklarımız her şeyden önce geliyor. Onlara iyi bir gelecek hazırlamak için Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

 

/resimler/2017-6/5/2258027422216.jpg

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Başkan Dursun Mirza´nın kendisini makamında ağırlamasından dolayı teşekkür etti. Ziyaretimizde yaptığı açıklamasında bir eğitimci olarak Belediye Başkanımızın eğitime ne kadar önem verdiğini gördüm. Verilen desteklerle birlikte de eğitim alanında önemli çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi. 

 

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sertte yer aldı.

/resimler/2017-6/5/2258348829097.jpg

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli