İl Gençlik ve Spor Müdürü Manyas'ta incelemelerde bulundu.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Manyas

İl Gençlik ve Spor Müdürü; Manyas stadının tribünü yenilenerek zemini düzenlenecek.





İl Gençlik ve Spor Müdürü Manyas'ta  incelemede bulundu.


İl Gençlik ve Spor Müdürü  İlhan ARSLAN ve Tesisler Müdürü Ramazan ÇAKIR , Manyas Belediye Başkanı Hasan KAHRAMAN, İl Genel Meclis Üyesi  Serdar ERÇEL, Milli Eğitim Müdürü Temiray ÇELİK ve İlçe Spor Müdürü Kudret EGEN ile birlikte Manyas' ta incelemelerde bulundu . İnceleme sonrası  Manyas  belediyesinde bir toplantı gerçekleştirdi.


Başkan KAHRAMAN toplantı sonrası yaptığı açıklamada ; Öncelikle çok olumlu bir havada geçen toplantıda daha önce benim ve İl Genel Meclis Üyemiz Serdar Bey'in talepleri üzerine ilçemiz stadının çürümüş olan tribünü sayın İlhan ARSLAN ve ekibi tarafından incelenerek  sökümü yaptırılmıştı. Bu sökülen tribünün yenisinin yapılması ile ilgili talebimiz olumlu bulunarak Köylere Hizmet Götürme Birliğine ödeneği aktarılarak yapılması için çalışmalar başlamıştır.''dedi.


Başkan Kahraman ayrıca stat zemini ile  mevsim şartları düzeldiğinde zemine genel bakımında yapılması konusunda da İl Spor Müdürü İlhan Arslan ile görüş birliğine varıldığını belirtti.

Başkan Kahraman, iki hafta önce İl Genel Meclis Üyesi Serdar Bey'le yaptıkları Ankara ziyaretinde  ise 2012 yılı içerisinde Manyas ilçesine Anaokulu ile stadyum arasındaki araziye bir adet kapalı spor salonu yapılması konusunda  taahhüt  aldıklarını açıklayarak Manyaslılara müjde verdi.

Manyaslıların yıllardır özlemini çektiği kapalı spor salonu inşaatına  bu yıl başlanılmasını arzu ettiğini ifade etti.

İl Müdürü İlhan ARSLAN ise  bunlara ilave olarak Kızıksa beldesinde bulunan futbol tesislerine yeni bir bina yapımı, tribün düzenlemesi ve çevre düzenlemesi yapılacağını açıklamıştır.


Arslan ‘'İlçelerdeki tesisler ne kadar modern ve iyi durumda olursa bu tesislerimizin sayısını ne kadar arttırabilirsek gençlerimizi ve halkımızı o kadar spora çekebiliriz. Maalesef ülkemizde yapılan araştırmalar sonucu gençlerimizin yarısı spor yapamamaktadır. Bizim amacımız ilçelerde sporun yaygınlaşması için gerekli altyapı ve tesisleşmede adımlar atmaktır. Bu konuda çalışmalarımız hızla devam etmektedir.” Dedi.



Edincikli
16.03.2012 14:04:54
Bu haberleri okudukça üzülüyorum. Neden mi ? 20 yaşında bir genç olarak bugune kadar Edincik Stadına İl Gençlik Ve Spor Müd. tarafından BİR ÇİVİ dahi çakılmadığı için.Üstelik stadın projesi hazır olduğu halde. Ne dümenler dönüyor kimbilir. Yazıklar olsun ne diyelim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı