İl Meclisinden, genel meclise ziyaret.

İl Meclisinden, genel meclise ziyaret.

CHP Balıkesir İl Genel Meclisi Üyeleri TBMM'de Balıkesir Milletvekillerini Ziyaret Etti




CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri CHP Balıkesir Milletvekilleri Av. Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüşü TBMM'de ziyaret etti. Niyazi Sarı (Balıkesir), İsmet Koçyiğit (Bandırma) Ahmet Göçmez (Bandırma), Hasan Küçükdereli (Burhaniye) Hasan Uslu (Ayvalık) İbrahim Erdal Arcan (Gönen), Ferudun Erol (Manyas), Bekir Barut (Susurluk), Ali Çetin Şahin (Erdek), Hüsnü Atay (Bandırma), Selahattin Yay (Edremit), Mustafa Erbil (Marmara), Hüseyin Sarıkaya (Edremit), Arif Göksu (Ayvalık) ve Mehmet Erkovan'dan oluşan CHP İl Genel Meclis Üyeleri heyeti CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 






Daha sonra Balıkesir İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan heyet Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça ile birlikte CHP Grup Yönetim Kurulu toplantı salonunda bir araya gelerek bir süre il genel meclis üyelerinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Havutça burada yaptığı konuşmada, CHP TBMM Grubu olarak il genel meclis üyelerinin sorunlarına çözüm getirecek kanun teklifi ile ilgili bilgi verdi.


Heyet daha sonra Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüş ile birlikte yemek yedi.
İl Genel Meclis Üyeleri daha sonra CHP Genel Merkezi'ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Balıkesir heyeti, 16 Aralık 2011 Cuma günü CHP Genel Merkezi'nde 81 ilden gelen CHP İl Genel Meclis üyeleri ile gerçekleştirilecek toplantıya katılacak.








Havutça ve Koçyiğit Balıkesir Sorunlarını Ele Aldı


CHP Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça ve CHP İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Üyesi İsmet Koçyiğit TBMM'de Balıkesir'in tarım ve hayvancılık sorunları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 16 Aralık 2011 Cuma günü CHP Genel Merkezi'nde 81 ilden gelen CHP İl Genel Meclis üyeleri ile gerçekleştirilecek toplantı öncesinde bir araya gelen Havutça ve Koçyiğit, toplantı gündemine Balıkesir'in sorunları ile ilgili taşıyacakları konular hakkında görüştüler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı