İl Şampiyonu Bandırma Ortaokulu

İl Şampiyonu Bandırma Ortaokulu

Bandırma Ortaokulu, Ortaokullar arası Yıldızlar futbol turnuvasında il şampiyonu oldu.

Bandırma Ortaokulu, Ortaokullar arası Yıldızlar futbol turnuvasında il şampiyonu oldu.

Ortaokullar arası futbol turnuvasında tüm rakiplerini yenerek Balıkesir il Şampiyonu olan Bandırma Ortaokulu, Şampiyonluk kupasını Milli Eğitim İlçe müdürü Mutlu Aslan’a getirdiler.

2023-2024 Eğitim öğretim dönemi ortaokullar arası futbol turnuvasında Bandırma’da oynadığı 3 müsabaka ile Balıkesir’de oynadığı 3 müsabakanın tamamını kazanan ve 6 karşılaşmada rakip ağlarla 30 meşin yuvarlağı buluşturup kalelerinde sadece 1 hata gölü gören Bandırma Ortaokulu Yıldız futbol takımı Mart ayında oynanacak ortaokullar arası Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Balıkesir’i temsil edecekler.

Oynanan başarılı futbol kazanılan derece ile gelecek vaat eden 17 kişilik yıldız futbolcuların karşılaşmaları Milli Takımlar skayt ekipleri tarafından da izlendi. Milli Takım skayt ekipleri Bandırma Ortaokulu Yıldız futbol takımını takım olarak beğenmenin yanı sıra 6 numaralı forma ile oynayan Göktuğ Duman ile 11 numaralı forma ile oynayan Yağız Karabulut’u Genç yıldızlar Milli Takımı aday kadrosuna davet ettiler.

Okul Müdürü Çetin Kocabaş, takım antrenörü Ali Yeşilkuş’u başarılarından dolayı kutlayan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, başarılı takımın 17 oyuncusunu da verdiği armağanlar ile taltif etti.



Anahtar Kelimeler: Şampiyonu Bandırma Ortaokulu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı