İLAÇLAMA VE DEZENFEKTAN EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

İLAÇLAMA VE DEZENFEKTAN EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

BAŞKAN TOLGA TOSUN, İLAÇLAMA VE DEZENFEKTAN EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ilaçlama ve dezenfektan ekibiyle bir araya gelerek yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden oluşturularak salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana tüm kent genelinde yoğun bir çalışma gerçekleştiren ilaçlama ve dezenfektan ekibini ziyaret eden Başkan Tolga Tosun, bu süreçte gece gündüz demeden özveriyle çalışan ekiplere kumanya dağıtımı gerçekleştirerek teşekkür etti.

Belediye Şantiyesinde ekiplerle bir araya gelen Başkan Tolga Tosun: “Ülkemiz ve tüm dünya şu an bir salgının yarattığı olumsuzlukları en aza indirgemeye çalışıyor. Dünyanın her bir yerinde salgınla mücadele etmek adına çeşitli önlemler ve çalışmalar yapılıyor. Bizler de salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren hiç zaman kaydetmeden kentimizde bir dizi tedbirler alarak hijyen ve dezenfektan çalışmalarımızı yerine getirdik. Bunun birlikte halk sağlığı ve salgının yayılımını en aza indirmek adına faklı birçok uygulamayı gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızda ön planda olarak yoğun bir çalışma ve  özveri gösteren dezenfektan ekiplerimize destek olmak amacıyla bugün bir araya geldik ve öğlen molasında çeşitli kumanyalarımızı dağıttık. Kendilerine bir kez daha özverili çalışmalarından dolayı müdüründen personeline kadar hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli