İlhanlar fenerinde bulundu

İlhanlar fenerinde bulundu

Erdekli kayıp balıkçılardan 3.cüsü Nahit Doğruel`de bulundu.




Erdekli kayıp balıkçılardan 3.cüsü Nahit Doğruel`de bulundu.

Doğuel`in cesedi Narlı ile İlhanlar köyü arasında bulunan Fener önünde balıkçılar tarafından görülerek yetkililere haber verildi.




2.Mart Cumartesi gecesi denize ağ bırakmak için çıktıkları tavşan adası önlerinde fırtınaya kapılarak batan Erdek`li üç genç Selçuk Eğritepe ve Tanay Koska`dan sonra safari`nin kaptanı Nahit Doğruel`de bugün öğle saatlerinde Narlı köyü ile İlhanlar köyü arasında bulunan deniz feneri önünde balıkçılar tarafından görülmek sureti ile bulundu.

Nahit Doğruel`in cesedi yakınları tarafından kimlik tespiti yapılması ardından adli tahkikat incelemesi açısından otopsi için  Bursa adli tıp gönderildi.

Kayboldukları 2. Mart`tan itibaren yoğun bir arama kurtarma çalışması mücadelesi verilmesine karşın sadece kayıkları bulunan Erdek`li balıkçılardan Selçuk Eğritepe 14 Mart`ta Edincik Başak siteleri plajında bulunmuştu.

Tanay Koska ise kayboluşunun ardından 17 gün geçtikten sonra 19 Mart salı dün lodos`un etkisi ile Erdek liman içinde denize çıktıkları noktaya geri gelmesi herkesi şaşırtmıştı.

Adli tıp`tan dönen Tanay Koska bugün öğle namazını mütakiben çarşı camiinde kılınan cenaze namazı ardından sevenlerin gözyaşları arasında ebedi istirahatğahına defnedilirken, Kaybolmasının ardından 18 gün sonra bugün çok farklı bir noktada bulunan Nahit Doğruel ise yarın kader arkadaşlarının yanına defnedilecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı