İlk elden Ramazan yardımı

İlk elden Ramazan yardımı

KIZILAY, LİMAN AVM & MİGROS Market önünde açılan stant ile Ramazan erzak bağışı topluyor

Kızılay Şube Başkanı Halil Özümüt, Ramazan ayının yaklaşması ile ihtiyaç sahiplerine, çeşitli gıda, zekât, fitre ve aş evinden yardımlar hakkında açıklama yaptı.

Ramazan ayında Bandırma´da en az bin gıda paketinin ihtiyaç sahibine ulaştırılması bekleniyor.

Bandırma Kızılay Şube Başkanı Halil Özümüt,  ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak çeşitli gıda, zekât, fitre ve aş evinden yapılacak yardımlar hakkında açıklama yaptı.

Özümüt, birçok kuruluş ve yardımsever ile yapılan işbirliği çalışmalarının gerçekleştirilmesinin sonucu olarak 2018 yılında yüzlerce gıda kolisinin Ramazan ayı çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını hatırlatarak, . Bandırma Kızılay Şubesi olarak 2019 yılı Ramazan ayında hedeflerinin bir önceki yılı geçmek olacağını söyledi.

Özümüt, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları aktardı:

?Bu kapsamda zincir marketlerde Türk Kızılay adına yardım kolileri bağışları kabul edilecek. Bu bağlamda ilçemizdeki Liman Avm içindeki standımızda 3 çeşit yardım kolisi beheri 36.90 Lira, 64.90 lira ve 89.90 lira olan bağış kolisi kabul edilecek. Bu koliler Ramazan ?ın birinci gününden itibaren tespit edilecek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Dedi.

Başkan Halil Özümüt, açıklamasının sonunda tüm bankalardaki Türk Kızılay hesabı aracılığı ile, internet üzerinden www.kizilay.org.tr adresinden, telefon ile 168 ücretsiz bağış, iletişim hattı ve PTT üzerinden de 2868 numaralı Türk Kızılay posta çeki ve Tüm Kızılay Şubelerinden bağış yapabileceğini söyledi.

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, ayrıca ?Genel Merkezden gelen kavurma ve konservelerin de her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde Türk Kızılay Şubelerimiz aracılığı ile sahiplerine ulaştırılacaktır.? ifadelerini kullandı.

Stant Ramazan Sonuna kadar Liman AVM´de Migros önünde açık kalacak. Ahmet PESEN

/resimler/2019-5/5/1747016850732.jpg

/resimler/2019-5/5/1747327163807.jpg



Anahtar Kelimeler: elden Ramazan yardımı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli