İlk İcraatı Büst´ü yenilemek oldu

İlk İcraatı Büst´ü yenilemek oldu

Y. Yapıcı Muhtarı Semerci, "Atatürksüz olmaz"

31 Mart seçimlerinde Yukarı yapıcı-Düzler Mahallesi Muhtarlığına seçilen Hüseyin Semerci, ilk icraatı olarak mahalle meydanındaki Atatürk büstünü yenilemek oldu.

/resimler/2019-6/24/1902018232263.jpg

Selanik mübadili Yukarı Yapıcı´nın yeni muhtarı Hüseyin Semerci işe mahalle sakinlerinin "Hemşehrimiz" dediği Atatürk büstünü yenilemekle başladı.

Muhtar Semerci, mevcut büstün alçı olması nedeni ile olumsuz koşullardan etkilendiğini, Büst´ü yenilemek için başvurduğu CHP ilçe başkanı emekli Öğretmen Metin Uysal´ın temin ettiği yeni, bronz heykel´in montajına başlandı.

CHP ilçe Başkanaı Metin Uysal´dan yeni bronz bronz büstü teslim alan Yukarı Yapıcı Muhtarı Hüseyin Semerci,"Biz 1924 Mübadele göçmeni olarak Selanik-Kavala-Kokola köyünden geçmişiz, Bizim için Atatürk tartışılmaz, o nedenle kısa bir süre önce göreve gelmem dolayısı ile ilk olarak alçı olduğu için yıpranmış olan büst´ün değişimi ile işe başladım, CHP Başkanı Metin Uysal talebimiz olan bronz büstü temin etti. Hafta içinde gereken montajı tamamlayarak hafta sonu kendi aramızda bir açılış yaparak Ata´mıza olan saygı ve sevgimizi bir kez hada tazelemiş olacağız." dedi.



Anahtar Kelimeler: İcraatı Büst yenilemek oldu
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu