İlk Maçımız İzmir´de

İlk Maçımız İzmir´de

Bandırmaspor, Gaziantep´i İzmir Atatürk Stadında ağırlayacak

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve yöneticiler, PTT 1. Ligi´nde, Bandırma´da oynamaları gereken, ligin ikinci haftasındaki ilk iç saha maçını, statlarının eksiklerinin giderilmemesi nedeniyle İzmir Atatürk Stadı´nda oynayacaklarını açıkladılar.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, okuduğu basın açıklamasında, ligin ikinci haftasında, Bandırma´da oynamaları gereken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü´nün, 17 Eylül Stadı´nı hazır duruma getirmemesi nedeniyle dışarıda oynamak zorunda kaldıklarını belirtirken, "Bizimle birlikte aynı lige çıkan Ümraniyespor´un sahası hazır duruma getiriliyor, bizim ise getirilmiyor. Bunun yorumunu sizlere bırakıyoruz" dedi.

Yönetim kurulu olarak, Bandırma Stadı´nın lige hazır duruma getirilmesi için siyasi partiler, İl Spor Müdürlüğü ve Valilik dahil her çeşit girişimi gerçekleştirip, bu konuda söz aldıkları halde olumlu sonuç alamadıklarını vurgulayan Süngü, şunları söyledi:

"Bize hep stat yetişecek, sıkıntı yok. İhaleyle değil, doğrudan temin yolu ile stat hazır duruma gelecek denildi. Biz de yönetim olarak şunu yapamadık diyebiliriz. Spor İl Müdürlüğü´nün kapısının önünde yatmadık. Ne zaman ki Spor İl Müdürlüğü, 22 Ağustos´ta turnike ihalesi açtı, biz inanamadık. Çünkü PTT 1. Lig, 19 Ağustos´ta başlıyor Bunu özellikle Bandırma halkına ve Bandırmaspor´u sevenlere bildiriyoruz. Federasyon ile yaptığımız yazışmalarda, 17 Eylül Stadı´mızın hazır duruma gelip maçlarımızı burada oynayacağımızı planlamıştık. Ancak ne yazık ki, haziran ayının başından itibaren 90 günlük süreçte bunun gerçekleşmediğini görünce sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için saha aramaya başladık. Bursa, Eskişehir, İstanbul Kartal, Bolu, Manisa, İzmir Atatürk statları için hızla girişimlerde bulunduk. Sdandartlara uyan statlar içinde tek olumlu yanıt, İzmir Atatürk Stadı´ndan geldi. Bizlere yakın ilgi gösterip destek veren İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu´ya teşekkür ediyoruz."

Süngü, bu konuda eksikleri olmamasına karşın "Yine de eksiğimiz varsa Bandırmaspor´u sevenlerden özür diliyoruz" dedi.

Basın sözcüsü Süngü, 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü, Bandırma´da Karacabey Birlikspor, 14 Ağustos 2016 Pazar günü ise Bursa´da, Yeşil Bursaspor ile iki hazırlık maçı oynayacaklarını belirtirken, "PTT 1. Ligi´nde ilk maçımızı ise 19 Ağustos 2016 Cuma günü, saat 21.45´te, Denizlispor ile deplasmanda yaapacağız. Hem bu maçta, hem de diğer maçlarda elde edeceğimiz başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Maçımız İzmir
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli