İlk açıklamayı iş dünyasına yaptı.

İlk açıklamayı iş dünyasına yaptı.

Bansiad`a konuk olan Belediye Başkanı Dursun Mirza, birlik- beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.


1- BANSİAD - paylaşan: f100002322995885
2 - BANSİAD - paylaşan: f100002322995885

Bandırma İş Adamları Derneği, Bansiad`ın akşam Ora restorant`ta gerçekleşen aylık olağan toplantısında konuk olan Belediye Başkanı Dursun Mirza birlik, beraberlik ve dayanışma içinde surunların çözümlenerek Bandırma`nın beklentilerinin çözümleneceği mesajını verdi.

Mirza, Seçimlerin ve seçim söylevlerinin bittiğini Büyükşehir programı ile İl olma hayali sonlanan Bandırma`nın yeni süreçte sosyal ve ekonomik kazanımlarını arttırarak yaşamsal ivme kazandırmak anlamında el birliği ile hareket etmek durumunda olduklarını söyledi.

Bandırma adına her türlü fikre açık olduklarını vurgulayan Başkan Mirza, 22 mahalleden 53 mahalleye taşınan Bandırma`da beklentilerin çözümü noktasında iktidar muhalefet gözetmeksizin el birliği içinde hareket edeceklerini söyledi.

Başkan Mirza, ilk meclis toplantısında komisyonları belirleyerek, vatandaşın yol katılım bedellerini kaldırdıklarını, ardından gerçekleşen Büyükşehir meclisinde de gerek CHP olarak gerekse AKP olarak ilgili komisyonlarda görev üstlendiklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ve Genel Sekreter Ali Osman Sali`nin kendilerine güvence verdiklerini söyledi.

Başkan Mirza, Bandırma için uygulamayı düşündükleri projelerede değindi ve özellikle bazı projeleri ösel sektör aracılığı ile yaşama geçirmek istediklerini ancak ihale safhasında halka açık ve şeffaf bir ihale gerçekleştirileceğini vurguladı.

Mirza, Kapalı pazar yerinden Cinçukuruna, Büyükşehir`e geçen Gönen Barajı içme suyu projesinden, livatya projesine, Spor tesislerinden Balık haline, Sahil Bandında yaşanan mahkeme süreçleri nedeni ile Belediye ve buradaki esnafın mağduriyetlerine varan geniş bir yelpazede düşüncelerini açıkladı.

Başkan Dursun Mirza`nın kendi ifadesi ile geniş açıklamasını videolarımızdan izleyebilirsiniz.

Bansiad`ın olagan aylık toplantısına konuk olan eski TEK müdürü Nafi harputçu`da uzun bir aradan sonra Bandırma`da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek yaptığı konuşmasında, İş ve yaşam dünyasının vazgeçilmesi Enerji`nin Bandırma`da yaşanan bir kara kıştan sonra tüm çıplaklığı ile ortaya çıktığını, kendi müdürlüğü döneminde bu eksikliğin giderilmesi noktasında hayata geçirilen yatırımların üzerine bugün tek çivi çakılmadığını müşahade ettiğini söyledi.

Bansiad Başkanı Çetin Mirap ise gerek Tek eski müdürünün gerekse Başkan Mirza`nın Bandırma`nın geleceğine ışık tutan projelerine samimiyetle yaklaştıklarını, Bansaid`ın kendi kurulları içinde, gerek Eski Tek müdürü Nafi Harputçu, gerekse Başkan Dursun Mirza ile yapılacak istişareler sonucu yol haritası çizilmesinde hem fikir olduklarını söyledi.




  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı