İlk adım atıldı.

İlk adım atıldı.

Hobi bahçeleri sayesinde herkesin, bahçesi olacak

Belediye Başkanı Dursun Mirza, seçimlerden önce verdiği projeleri yerine getirmek için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yapımı planlanan HOBİ Bahçeleri için uygun arazi tespit çalışmalarına başlandı.

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Bandırma’nın mahallesi konumuna dönüşen Edincik’ten Bandırma Belediyesi’ne devir olan arazilerin bir kısmında HOBİ Bahçeleriyle ilgili inceleme ve araştırma çalışmalarını başlatan Başkan Mirza, Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Engüdar ve ilgili daire  müdürü ve çalışanlarıyla yer tespitinde bulundu. Mirza, incelemeler sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek seçimlerde önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek yurttaşlarımıza verilen HOBİ Bahçesi projesini de kısa zamanda hizmete alacaklarını söyledi.

Mirza: “Edincik beldemizden Bandırmamıza geçen araziler üzerinde ilgili daire müdürü ve birim sorumlusu arkadaşlarımızla incelemelerde bulunuyoruz. Bundaki amacımız son seçim programımızda yer alan ve daha önce de söz verdiğimiz HOBİ Bahçeleri çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bandırmalı yurttaşlarımız için hem bedenen çalışarak üretebilecekleri hem de dinlenebilecekleri HOBİ Bahçeleri için yer arayışımızı tamamladık.  Edincik yolu girişinde ve Recep Gencer Endüstri Meslek Lisesi karşında yer alan arazide güzel bir noktada bu çalışmalarımızın uygun olacağı kanaatine vardık.  Küçük kulübesiyle, elektrik ve su ihtiyaçlarını da karşılayarak vatandaşlarımızın hizmetin sunmayı planlıyoruz. Bugünkü incelme çalışmalarımız bu projenin başlangıç adımı olarak kabul edebiliriz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yine bu arazi üzerinde yapacağımız araştırmalar sonucunda uygun gördüğümüz alanlarda hayvan pazarı ve kurban bayramında kullanılacak kesimhane yapmayı planlıyoruz” dedi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı