Makam kapısını sökmekle başladı

Makam kapısını sökmekle başladı

MHP`li Balya Belediye başkanı Osman Kılıç yapılan devir teslim töreni ile makamına oturdu. ilk icraat olarak makam kapısını söktü.

30 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan MHP Balya Belediye başkan adayı Osman Kılıç dün yapılan devir teslim töreni ile makamına oturdu.


Milliyetçi hareket Partisinin kazandığı Balya Belediye Başkanlığı yapılan muhteşem bir devir teslim töreni ile yeni Başkan Osman Kılıç`a teslim edildi.


Makam Kapısı olmayacak...


Törene MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, il yönetim kurulu üyeleri, İl Ocak Başkanı Çoşkun Özkan ve yönetimi, Eski Belediye Başkanı İsmail Ok çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldılar.

Tören Balya girişinde Mehteran eşliğindeki kortejin yürüyerek Balya merkezine gelmesi ve tören alanında konuşmalar ile devam etti.

Balya Halkına seslenen çiçeği burnunda Belediye Başkanı Osman Kılıç " Değerli hemşehrilerim sizlerin destekleriyle ve Yüce Rabbimin izniyle Belediye Başkanı oldum. ilk önce bu vesile ile tüm Balyalı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu Belediyeyi el birliği ile beraber yöneteceğiz, makam kapısı olamaycak herkez derdini sorunu rahatlıkla benimle payalaşabilecek bunun sözünü veriyorum" dedi.

Osman Kılıç dan sonra konuşan Eski Belediye Başkanı İsmail Ok vatandaşlara Büyükşehir Belediyesine verdikleri destek için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından iki adet Kurbanlık dana kesimi gerçekleştirildi. Topluca Belediye geçirilerek görev teslimini alan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç Makamına oturur oturmaz ilk işi makam kapısını çıkartmak oldu.

Kılıç, ``Makamla vatandaş arasındaki tüm engeller kalkacak, insanlar Belediye`nin kendileri adına hizmet üreten bir kurum olduğunu unutmayacak.`` dedi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı