İlkokullarda Şampiyon belli

İlkokullarda Şampiyon belli

Bugün oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek ilkokullar arası futbol turnuvasında Gönen Karşıyaka Mahallesi 100 Yıl ilkokulu Şampiyon oldu.




Bugün
oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek ilkokullar arası futbol turnuvasında Gönen Karşıyaka Mahallesi 100 Yıl ilkokulu Şampiyon oldu.



4 Ayrı grupta oynanan Marmara bölgesi ilkokullar arası futbol turnuvasında kendi gruplarından 1.olarak çıkan 4 takım arasında oynanan finaller bugün tamamlanıyor.

İlk 2.karşılaşmasında Bandırma Marmara ilkokulunu 4-2, ardından Bandırma ilkokulunu 3-0 yenen Gönen Karşıyaka Mahallesi 100 yıl ilkokulu takımı topladığı 4 puanla bugün oynayacağı Manyas Atatürk ilkokulu karşılaşmasında skor ne olursa olsun şampiyonluğunu ilan ediyor.


Grupta
Marmara ile 1-1 , Bandırma ile 2-2 berabere kalarak 2 puanı bulunan Manyas Atatürk ilkokulunun bugün oynayacağı Gönen Karşıyaka 100 yıl ilkokulu karşılaşmasında en az beraberlik kazanması gerekiyor.



Finallerin
tek puanlı iki takımı Bandırma ilkokulu ile Marmara ilkokulu
bugün yapacakları karşılaşmada berabere kalırlarsa İl finalleri umutlarını kaybediyorlar.


İki takımdan birisinin galip gelmesi durumunda 3 puana ulaşacak ki. Bu sonuç Gönen ile Manyas karşılaşmasının sonucuna göre tecelli edecek.

Manyas`ın yenilmesi durumunda bu karşılaşmanın galibi Balıkesir il Şampiyonasına katılma hakkı kazanan 2.takım olabilir.

Manyas`ın Gönen ile berabere kalarak 3 puana ulaşması, Bandırma ile Marmara karşılaşmasının galibinin averajına kalıyor.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli