İlmi siyasette yeri yok

İlmi siyasette yeri yok

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`dan son dakika hizmeti büyük alkış topladı.

Siyasi otoritelerin, ilmi siyaset kitabına koymadı unuttukları hizmet aşkını Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı envantere ilave etti.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı görevinin tamamlanmasına 50 gün kala beldesinin beklentilerini çözme adına bugün bir tesisin daha hayata geçmesi için kazma vurdu temel attı.

Yağcı, Edincik`teki 600 kişilik düğün salonunun temel atma töreninde belde halkına veda konuşması yaptı.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Belde kalkına seslendiği temel atma töreninde ``Hepinizi çok seviyorum, Edincik beni doğup büyüttü, ona olan borcumuzu ödemek mümkün değil, 5 yıl önce bize tevdi ettiğiniz görevi en iyi şekilde yerine getirmek için meclis üyelerin veben elimden gelen çabayı ortaya kuyduk, yeterli mi? elbette değil, gönül isterdiki cennet Edinciğim için çok daha büyük hizmerler yapayım, ama gördüğünüz gibi beldemiz kapandı, süremiz doldu. Ben bu 5 yıl içinde bana destek veren başta meclis üyesi arkadaşlarım, Edincik Belediyesinin cefakar personeli ve en önemlisi her biri benim için ayrı bir değer, Edincik`in sayğıdeğer vatandaşları. Onlar için ne yapsam kifayetsiz. Bugün süremiz doldu, İmkanlar dahilinde elimizden gelende buydu.`` dedi.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`nın temel atma törenindeki bu veda konuşması törene katılan Edinciklileri fazlasıyla hüzünlendirdi ve kendisine olan sevgi ve sempatinin karşılığı olan alkışlar dakikalarca sürdü.

Edincik`teki tören daka sonra kurban kesilmesi ve temel atılması ile devam etti.

600 Kişilik saon 3 ayda tamamlanacak

Edincik 18 Eylül Futbol sahası bölgesinde fitnes spor aletleri bölgesinde temeli atılan çok amaçlı düğün salonu  1013  m2 alan üzerine 630 m2 kapalı, 383 m2 açık alan ve otoparka  sahip olacak.

Edincik`te tarihi sokakları restore etmekle görevli Gür Ayhan İnşaat tarafından yapılacak çok amaçlı düğün salonunun proje maliyeti 367 bin lira.

İnşaat`ın yapımını üstlenen Gür Ayhan İnşaat koordinatörü Süleyman Gür mesleki karıyerleri gereği Edincik`te gördükleri yerel yönetime karşı duyulan özgüven ve halkın desteği kendilerine ulvi bir sorumluluk getirdiğini vurgulayarak ``Proje süresinin 3 ay olmasına karşın 30 mart`tan önce inşaat`ı tamamlayarak kurdaleyi Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`ya kestirmek bizim için görev olmuştur.`` dedi.




Ahmet çıtak
8.02.2014 18:02:46
Mehmet Yağcı, 5 yıl süre içerisinde fevzi İpek in 15 yılına göre daha fazla hizmet yaptı. düğün salonu da en sonuncusu aslında bu salon eski okul yerine düşünülüyordu. ama akp yönetimi anlaşılmaz biçimde Belediyeye devrine engel oldu. bu engele rağmen Öztaylan`ın 2 yıl sonra burayı Osmanlı şehri yapacağım. diyerek böğörmesine kim inanır çocuklar belki..

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı