İmam Hatip Ortaokulu´nda görkemli veda

İmam Hatip Ortaokulu´nda görkemli veda

İmam Hatip Ortaokulu´nda görkemli veda

Bandırma İmam Hatip Ortaokulu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Şube Müdürleri Ercan Güler, İhsan Parlak,  veli ve konukların katılımıyla görkemli bir karne töreni ile başarılı bir yılı sonlandırdı.

/resimler/2017-6/11/1506377200167.jpg

Törende en büyük alkışı, TEOG Türkiye Birincileri Bilal Emre Ustaalioğlu ile Aziz Eren Balaban alırken okul müdürü Cihat Demirci konuşmasında, ? Büyük başarılar ile kapatılan bu yılı her zaman güzel hatıraları ile yad edeceğiz. Kazanılan ödüller, bilgi yarışması birinciliği, yüksek TEOG sınavı başarısı ve İngilizce hazırlık eğitimi bizleri mutlu eden işler oldu. Tüm öğrenci ve öğretmenlerime yürekten teşekkür ederim. İyi tatiller dilerim? dedi.

Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, konuşmasında okulun veli, öğrenci, öğretmen uyumu konusunda yakaladığı heyecan ve olumlu atmosfere vurgu yaparken, ? Takdire şayan bir yıl geçirdiniz, Bandırma İmam Hatip Ortaokulu ailesini can-ı gönülden kutlarım? değerlendirmesinde bulundu..

Ödül takdiminde okul puanlarına göre ilk üçe giren öğrencilere, üzerinde resimleri olan saat armağanları Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil tarafından verilirken, bilgi yarışması birincilerinin madalyalarını Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç takdim etti. Futbol ve basketbol derecelerinin ödüllerinin verilmesinin ardından okul öğrencilerinin yazdıkları hikaye kitabı tanıtıldı ve yazarları olan öğrencilere Türkçe öğretmeni Tuğba Bolat tarafından armağanlar verildi.

Bu yıl, TEOG sınavında başarılı olan 13 öğrencinin İphone,  4 öğrencinin tablet, 20 öğrencinin lise yaşamları boyunca burs ve 89 öğrencinin bisiklet kazandığının ilan edildiği tören, okunan İstiklal Marşı´nın ardından sona erdi. Ahmet PESEN



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli